Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK PRIZNAO
Povratak na članak

Zula: Ja sam odgovoran za nedisciplinu i nemoć igrača!

– Ja sam birao te igrače i moja je bila odluka da oni ostanu do kraja. Nije ljudski da se s tim stvarima ide van.

Komentari 4

Avatar CHOW
CHOW
08:17 21.09.2018.

Rasulo, igrači se između sebe ne podnose i kako onda nešto i očekivati.

VL
DH
dalibor.hren
20:59 21.09.2018.

I Zuli, i Stojku, i Rađi sprašiti "Šimecki" i doviđorno!

VL
TO
Tomisl
09:11 21.09.2018.

Da su pravi sportasi i igraci nebi bilo potrebe skretat im paznju na disciplinu , red i zajednistvo u timu. To su samo vjeciti talenti !

VL
SV
Samo Vinkulja
09:36 21.09.2018.

Koga si ti Anzuloviću vodio od ozbiljnih ekipa pa da misliš da ćeš u budućnosti moći napraviti neki red i disciplinu.Imaš 4 NBA igrača i ti od Poljske izgubiš.Ili se vidiš onom "tko prizna pola mu se prašta"?Jadna smo mi reprezentacija kad je ti vodiš,a vodiš je samo zato što neće nitko.Jer onaj koji bar malo kuži situaciju u našoj košarci nikada neće sjesti na njenu klupu dok se cijeli sustav od pionira pa do seniora ne resetira i krene od nule

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.