Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SESVETE - INTER 1:3 Novi poraz Sesvećana

Zubak: Vidjet ću s Ljupkom možemo li nastaviti suradnju

16.11.2008.
u 18:13

Idila je trajala dva mjeseca. Ljupko Petrović je posložio Croatiju Sesvete, a nakon pobjede protiv Hajduka Jasmin Agić, iskusni veznjak je ispalio: Nikada me nije trenirao bolji stručnjak! U međuvremenu je kemija nestala, Ljupko i iskusni igrači su izgubili komunikaciju, povjerenje, sve ono što ih je na entuzijazmu i kvalitetnom radu držalo u prvih 10 kola.

Sve je presjekao impulzivni predsjednik Zvonko Zubak, četiri iskusna vuka je poslao “u podrum”, a ostatak društva koje vodi Ljupko Petrović nema klasu. Osim Antuna Palića, koji vjerojatno ionako neće predugo ostati u Sesvetama. I onda se to vidi protiv Intera (1:3), koji je sedamdeset minuta izgledao kao Real Madrid za Sesvete. Bila je to lekcija iz učinkovitog nogometa.

- Povlačim sve što sam rekao o Ljupku Petroviću. Jer, on je tek kasnije pokazao svoje pravo pravo lice, nije imao takta, a najviše me pogodilo što nije imao snage svojim igračima u lice reći ono što misli o njima - pričao nam je prije utakmice jedan od kažnjenika Jasmin Agić. Ljuško Petrović, jučer je bio utučen, glas mu je bio sporiji, no rekao je da ne pomišlja na ostavku.

- Došao sam ovdje pošteno raditi, to sam i cijelo vrijeme činio. Momčad je ušla u krizu, no ja sam još uvijek siguran da možemo opstati. Važne su sljedeće tri utakmice do zimske stanke, ovdje ima potencijala. Zbog toga sam i ovdje - dometnuno je Petrović.

Sesvećani su izgledai izgubljeno, četiri iskusna igrača itekako nedostaju. - To se vidi. Prvi čovjek Sesveta Zvonimir Zubak ih je udaljio iz momčadi, a igrači vam zamjeraju što niste s njima razgovarali. - A, o čemu. Tko ih je udaljio iz momčadi, taj neka i razgovara s njima. Da, ali i Zubak je udario i na vaš autoritet tom odlukom? - Moje je da radim, treniram, ne mogu voditi klupsku politiku.

Zubak ponovno nije došao u Maksimir, a uoči utakmice se šuškalo ukoliko Croatia izgubi da će na klupu sjesti dojučerašnji trener Cibalije Srećko Lušić. - Ne mogu to komentirati, imamo trenera - prva je izjava Zvonka Zubaka pol sata nakon još jednog kraha njegove momčadi. Veza izđemu Zubaka i Petrovića očitko je “pukla”, iako Zubak jučer nije želio presuditi svom treneru.

- Moramo sjesti i razgovarati, moramo vidjeti možemo li uopće dalje zajedno. Ispred nas je puno toga za vidjeti, ocijeniti, procijeniti. No, u ovom trenutku vam ništa konkretnije ne mogu reći. Vidjet ćemo u sljdeća dva tri dana - zaključio je Zubak. Kriza je velika, slušajući Zubaka i Petrovića očito je da je rastanak neminovan. U pitanju su sati....

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije