Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Zubac ubacio šest koševa u pobjedi LA Clippersa protiv Spursa

Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
01.11.2019.
u 08:08

Clipperse je do četvrte pobjede u novoj sezoni predvodio Kawhi Leonard, koji je protiv svoje nekadašnje momčadi postigao 38 koševa i imao 12 skokova

Los Angeles Clippersi slavili su kao domaćini sa 103-97 i nanijeli prvi ovosezonski poraz San Antonio Spursima, a hrvatski košarkaški reprezentativac Ivica Zubac bio je u startnoj petorci pobjedničke momčadi te ubacio šest koševa uz pet skokova.

Clipperse je do četvrte pobjede u novoj sezoni predvodio Kawhi Leonard, koji je protiv svoje nekadašnje momčadi postigao 38 koševa i imao 12 skokova.

Ivica Zubac
1/7

Prvu pobjedu u novoj sezoni ostvarili su New Orleans Pelicansi koji su na svom terenu svladali Denver sa 122-107. Jedinu gostujuću pobjedu u noći s četvrtka na petak ostvario je Miami koji je slavio sa 106-97 u Atlanti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije