Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA:

Zubac u porazu Clippersa ubacio 11 koševa

NBA: Cleveland Cavaliers at Los Angeles Clippers
Kirby Lee
28.10.2021.
u 10:26

Najbolji pojedinac Phoenixa bio je Devin Booker koji je utakmicu završio sa 31 košem, a DeAndre Ayton je ubacio 21 koš i ugrabio isto toliko skokova.

Cleveland Cavaliers su sinoć na gostovanju sa 92-79 pobijedili LA Clipperse, a hrvatski košarkaš Ivica Zubac je u porazu svoje momčadi sudjelovao sa 11 koševa.  

Zubac je na terenu proveo 24:29 minuta i uz šut iz igre 4/6 zabio 11 koševa pridodavši tome četiri skoka, jednu asistenciju i jedan blok. Reggie Jackson i Nicolas Batum ubacili su po 16 koševa, a Paul George 12 uz 10 skokova za Clipperse.

Cleveland je do pobjede vodio Collin Sexton sa 26 ubačaja. Cleveland nije zaostajao ni u jednom trenutku i ovo mu je treća pobjeda u nizu.

U jednoj od napetijih sinoćnjih utakmica Oklahoma City Thunder šokirali gostujuće LA Lakerse svladavši ih sa 123-115 nakon što su nadoknadili zaostatak od čak 26 koševa i tako upisali prvu pobjedu ove sezone. Shai Gilgeous-Alexander je zabio 27 koševa za pobjedu domaće momčadi.

Lakers su 16,8 sekundi prije kraja, kada su zaostajali tri koša, dobili loptu, ali je Malik Monk promašio tricu. Thunder je još jednom izgubio loptu, ali je i Carmelo Anthony upisao promašaj kod pokušaja za tricu.

Anthony Davis je bio najučinkovitiji u redovima Lakersa sa 30 koševa, a Russell Westbrook je dodao 20.

Sacramento Kings su na gostovanju sa 110-107 nadigrali Phoenix Sunse i to zahvaljujući trici Harrisona Barnesa na zvuk sirene za kraj.  Sacramento je ispustio prednost od 13 koševa, ali je na kraju ipak slavio, a do pobjede ga je predvodio Buddy Hield sa 26 koša, dok je Barnes dodao 22.

Najbolji pojedinac Phoenixa bio je Devin Booker koji je utakmicu završio sa 31 košem, a DeAndre Ayton je ubacio 21 koš i ugrabio isto toliko skokova.

Atlanta Hawks su na gostovanju sa 102-99 bili bolji od New Orleans Pelicansa, a Trae Young je za pobjedu upisao 31 pogodak.Portland Trail Blazers su kod kuće sa 116-96 svladali Memphis Grizzliese, Toronto Raptors su sa 118-100 bili bolji od Indiana Pacersa, a Minnesota Timberwolves sa 113-108 od Milwaukee Bucksa upisavši tako prvu pobjedu ove sezone. Bucksima nisu pomogla ni 40 koševa  Giannisa Antetokounmpoa.

Miami Heat je sa 106-93 pobijedio u gostima Brooklyn Netse, a Washington Wizards sa 116-107 Boston Celticse kojima je to drugi poraz kod kuće od početka sezone, dok su Charlotte Hornets u gostima sa 120-111 svladali Orlando Magic.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije