Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Zubac skroman u pobjedi, Šarić nije niti zaigrao...

Ivica Zubac
Ruters/PIXSELL
31.05.2021.
u 08:15

Dario Šarić nije igrao za Phoenix Sunse, koji su također uspjeli poravnati na 2-2 u pobjedama svladavši u gostima Los Angeles Lakerse sa 100-92

LA Clippersi su u gostima dobili Dallas Maverickse sa 106-81, te su nakon dva domaća poraza u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige poravnali rezultat u pobjedama na 2-2, a hrvatski centar u dresu Clippersa Ivica Zubac je za 17 i pol minuta upisao 5 koševa i 7 skokova. Pobjedničku ekipu predvodio je Kawhi Leonard sa 29 poena i 10 skokova, a Paul George je dodao 20 koševa. 

Dario Šarić nije igrao za Phoenix Sunse, koji su također uspjeli poravnati na 2-2 u pobjedama svladavši u gostima Los Angeles Lakerse sa 100-92, a istaknuli su se Chris Paul sa 18 koševa i 9 asistencija, te centar Deandre Ayton sa 14 poena i 17 skokova. Kod Lakersa jedino je raspoložen bio LeBron James sa 25 poena i 12 skokova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije