Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA NBA

Zubac s Lakersima u polufinalu Ljetne lige

NBA: Boston Celtics at Los Angeles Lakers Mar 3, 2017; Los Angeles, CA, USA; Boston Celtics guard Terry Rozier (12) knocks the ball from the hands of Los Angeles Lakers center Ivica Zubac (40) in the second half of the game at Staples Center. The Celtics
Foto: Reuters/PIXSELL
16.07.2017.
u 10:04

Lakerse su do pobjede predvodili Vander Blue sa 27 koševa i Kyle Kuzma sa 26 poena, dok je najveća zvijezda ove momčadi Lonzo Ball ubacio 14 koševa uz devet skokova i sedam asistencija.

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac postigao je devet koševa, uz osam skokova i četiri asistencije u pobjedi LA Lakersa nad Brooklyn Netsima 115-106, koja je momčadi iz Los Angelesa donijela plasman u polufinale NBA Ljetne lige u Las Vegasu. 

Lakerse su do pobjede predvodili Vander Blue sa 27 koševa i Kyle Kuzma sa 26 poena, dok je najveća zvijezda ove momčadi Lonzo Ball ubacio 14 koševa uz devet skokova i sedam asistencija.

U noći s nedjelje na ponedjeljak (2 sata iza ponoći po srednjoeuropskom vremenu) Lakersi će se za mjesto u finalu boriti protiv Dallasa koji je sa 91-74 nadigrao oslabljeni Boston za koji nije igrao ni hrvatski centar Ante Žižić.

U drugom polufinalu sastat će se Portland i Memphis. Portland je u četvrtfinalu bio bolji od San Antonija sa 94-87, dok je Memphis u dva produžetka svladao Miami sa 98-95.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije