Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksadar Petrović
Povratak na članak

Zubac ne misli da mora biti među 12 reprezentativaca zato što igra u NBA ligi

– Osjetio sam da je svima njima bilo drago vidjeti izbornika i popričati jednim dijelom ležerno, a drugim ozbiljno s obzirom na njihove uloge u reprezentaciji

Komentari 4

NO
Noniak22
16:40 08.03.2017.

Dok igra Ukić ja zbog zdravlja ne gledam nastupe naših

VL
GU
gutačslova
12:44 09.03.2017.

Lijepo od Zupca što tako razmišlja, a svakako bi trebao biti u prednosti pred Planinićem i Bilanom jer je kvalitetniji igrač bez obzira što su oni odigrali prošlo ljeto. On je mlađi i nadareniji od ove dvojice brže će ispraviti greške i napredovati. Teško da ova dvojica mogu više napredovati. Samo da svi budu zdravi moglo bi košarkaško ljeto biti ugodno i toplo...

VL
Avatar comandante
comandante
16:21 09.03.2017.

ma naučiti ćeš ga ti kako se brani pick!! hahaha, šta oni tamo znaju, tvoj zaštitni znak je posložena obrana!!!!

VL
ZG
zgenije
22:35 09.03.2017.

Nakon dvadesetak godina imamo sjajnu repku i pozitivnu atmosferu. Problem je samo jedan: nemamo play-a.Ozbiljne ekipe će nas skautirati i taj nedostatak iskoristiti. Tko ne vjeruje neka pogleda treću četvrtinu sa Srbima na OI. Sa vrhunskim play-om u slijedećih 55 godina palo bi par medalja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.