Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILLER NAJBRŽI

Zrnčić Dim 22. na posljednjem treningu spusta, Kostelić nije nastupio

Natko Zrnčić Dim
Reuters (Ilustracija)
08.02.2014.
u 10:49

U subotu je u Sočiju održan treći trening spusta za skijaše. Od hrvatskih predstavnika nastupio je samo Natko Zrnčić Dim koji je s vremenom 2:10.33 zauzeo 22. mjesto.

U subotu je u Sočiju održan treći trening spusta za skijaše. Od hrvatskih predstavnika nastupio je samo Natko Zrnčić Dim koji je s vremenom 2:10.33 zauzeo 22. mjesto.

Ivica Kostelić odlučio je preskočiti današnji trening.

Inače, najbolji je danas, kao i na prvom treningu, bio Amerikanac Bode Miller. Njegovo vrijeme bilo je 2:06.09 što je za 66 stotinki brže od drugoplasiranog Norvežanina Aksela Lunda Svindala te točno sekundu brže od Talijana Petera Filla.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Upravo će spust biti prva disciplina alpskog skijanja u kojoj će se u Sočiju dijeliti medalje. Utrka je na rasporedu u nedjelju u 8 sati.

>> Kada na ZOI nastupaju na Valentinovo, Hrvati redovito osvajaju medalje
>> Natko: Volim biti u selu jer se želim družiti sa svim sportašima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije