Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKIJANJE

Zrinka Ljutić sutra debitira u Svjetskom kupu

Zrinka Ljutić
instagram.com/zrinkaljutic/
27.12.2020.
u 19:02

Ljutić, koja je jedina hrvatska predstavnica u Semmeringu, ima startni broj 66. a za utrku je prijavljena 71 skijašica

Mlada hrvatska skijašica 16-godišnja Zrinka Ljutić u ponedjeljak će debitirati u Svjetskom kupu i to u utrci veleslaloma koji skijašice voze u u Semmeringu.

Ljutić, koja je jedina hrvatska predstavnica u Semmeringu, ima startni broj 66. a za utrku je prijavljena 71 skijašica

Ovo je treći veleslalom sezone za skijašice, prva vožnja je na rasporedu u 10,00 sati, a druga vožnja u 13,00 sati. U utorak skijašce  Semmeringu voze slalom.

Zrinka Ljutić je ove godine ostvarila sjajne rezultate u FIS utrkama u Soldeu u studenom kada je unatoč visokim startnim brojevima zauzela 21. pa 10. mjesto. U Europskom kupu u austrijskom Hippachu ovaj mjesec je u velelsalomu bila  11. odnosno 18.  

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MaryOU93
MaryOU93
08:53 28.12.2020.

Vеčегаs sam slоbоdna Želitе li popiti piće, kliкnite vеzu da biste prоnašli mоj рrоfil s telefоnsкim brojеm > www.thiswhen.fun/D8g2r

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije