Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svladao Mladost

Zrinjski kolo prije kraja postao novi prvak Premijer lige BiH

Zrinjski - Mladost
Stojan Lasic
04.05.2014.
u 20:24

Zrinjski je završio utakmicu s pobjedom od 2:0 protiv Mladosti, a nakon toga je osluškivao glas s Grbavice gdje su igrali Željo i Sarajevo, a od čijeg ishoda je ovisilo hoće li Mostarci kolo prije kraja postati novi prvaci. Kad se tribinama pročuo glas “ostao iks na Grbavici” počelo je veliko slavlje na mostarskim tribinama jer je to značilo kako su plemići kolo prije kraja novi prvaci. Igrači Zrinjskog potrčali su prema treneru Branku Karačiću, a titulu su nakon toga proslavili s Ultrasima. Za tu prigodu bio je spreman i pehar za pobjednika Premijer lige BiH, organizirano je svečano uručivanje.

- Na startu prvenstva nitko nije na nas računao, a sada smo postali prvaci. Mislim kako smo to postali i više nego zasluženo kazao je šef struke Karačić.

Priznanje za Radeljića

Utakmica je počela svečano. Uoči samog susreta Anti Radeljiću je dodijeljeno priznanje “Filip Šunjić Pipa”, koje članovi Kluba navijača Ultras Zrinjski već tradicionalno dodjeljuju nogometašu koji se pored prikazane igre, zalaganja i požrtvovnosti na terenu istaknuo i odnosom prema navijačima, te svojim ponašanjem izvan terena.

Mostarci su od prve minute krenuli žestoko, dok je Mladost bila prisiljena braniti se od prve minute. U 10. minuti prvi je pokušaj imao Crnov koji je nakon lijepe minijature šutirao ljevicom preko gola. U jeku napada Zrinjskog sijevnula je jedna kontra. Krezović je primio loptu na 20-ak metara, odlično šutirao i pogodio vratnicu Zrinjskog. Ipak, Zrinjski je došao do vodstva u 33. minuti. Sjajno je Nikolića loptom poslužio Stojkić, a Nikolić je dobro izbjegao zamku zaleđa. Iako se činilo u prvom trenutku da nije dobro primio loptu, sjajno je ljevicom plasirao u mrežu za veliko slavlje domaćih. U 40. minuti imao je sjajnu prigodu preko Šćepanovića koji je glavom na ubačaj Stojkića šutirao pored gola. U 41. minuti Zrinjski je ponovno zabio. Kombinaciju na korneru su odigrali Crnov i Stojanović. Crnov je ubacio pred gol, a Aleksić je zakucao loptu glavom.

Rutinski završili susret

U drugom dijelu intenzitet igre je malo pao, što je i bilo razumljivo s obzirom da je Zrinjski imao sigurno vodstvo od 2:0. U drugom dijelu bilo je još nekoliko solidnih prigoda za pogotke, ali se rezultat do kraja više nije mijenjao.

Komentara 2

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:07 04.05.2014.

A šta reć, nego bravo za naše hrvate u hercegovini.....

Avatar Hercegovac10101
Hercegovac10101
22:42 04.05.2014.

Iduće sezone ponovo kao nekad puno hrvatskih klubova u europskim natjecanjima, GNK Dinamo i HŠK Zrinjski u kvalifikacijama za ligu prvaka, HNK Hajduk, HNK Rijeka NK Široki Brijeg i RNK Split ili NK Lokomotiva. 2 predstavnika u ligi prvaka i i 4 u europskoj ligi. Hrvatska sloga, sretno svim našim klubovima u europskim natjecanjima! Čestitke HŠK Zrinjskom na osvojenom prvenstvu ali i NK Širokom Brijegu na izborenim europskim natjecanjima (NK Široki Brijeg svake je godine izborio europska natjecanja i po tome je najuspješniji klub države biH). Opet sve čestitke i pozdrav svim Hrvatima ali i ostalima iz Čapljine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije