Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOĆANJE

U Zrinjevcu kažu da igraju dobro poput Dinama

07.04.2018.
u 13:41

U prvom polufinalu igrat će riječki Vargon i Sokol iz Dugopolja (9.30 sati), a u drugom Zrinjevac i porečka Istra (16 sati).

Nakon desetak godina ponovno ćemo gledati završni turnir za naslov boćarskog prvaka Hrvatske. Četiri najbolje momčadi osnovnog dijela lige izborile su Final-Four koji će se održati na boćalištu prvoplasirane momčadi, a to je zagrebački Zrinjevac.

U prvom polufinalu igrat će riječki Vargon i Sokol iz Dugopolja, a u drugom Zrinjevac i porečka Istra. Finale će se održati u nedjelju u 14 sati.

– Naravno da smo favoriti, pogotovo na domaćem boćalištu gdje nismo izgubili tridesetak utakmica zaredom. U ligi smo bili uvjerljivo prvi, s 14 bodova više do drugoplasiranog Vargona. Mi smo boćarski Dinamo u odnosu na ostale. Prvi polufinale bit će puno neizvjesniji – rekao je Jure Maglić, kapetan Zrinjevca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije