Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA GLOBAL GAMES

Žorić zabio NBA prvacima 11 koševa

Luka žorić
Filip Brala/PIXSELL
12.10.2014.
u 00:30

Pobjeda San Antonio Spursa u Istanbulu (96:90) uz odlične predstave Parkera i Duncana

Ono što im se dogodilo protiv Albe u Berlinu, košarkašima San Antonio Spursa nije se ponovilo i protiv Fenerbahčea u Istanbulu. NBA prvaci ovaj su puta igrali u četvrtoj brzini (u Berlinu su koristili samo treću) pa su pobijedili turskog prvaka sa 96:90.

Opet je Tony Parker bio najbolji igrač "Mamuza" (22 koša, po sedam skokova i asistencija za 36 minuta), no ovaj puta mu se priključio i Tim Duncan (23 koša, sedam skokova za 35 minuta). Trener gostiju Gregg Popovich oslanjao se uvelike i na svog trećeg najboljeg igrača Manua Ginobilija koji je igrao 29 minuta (12 koševa, osam skokova, četiri asistencije).

Najmotiviraniji među igračima domaćina, to je očito, bio je bivši NBA igrač Andrew Goudelock (30 koševa uz šut iz igre 12-22), centar Savaš je zabio 15 koševa, a treći strijelac Fenera bio je hrvatski reprezentativac Luka Žorić. Ovaj je Zadranin uknjižio 11 koševa, sedam skokova i jednu osvojenu loptu.

>>Banić i Radošević srušili NBA prvake - San Antonio Spurse!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije