Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druženje s fanovima

Žorić: Dragocjeni odmor potrošit ću na papire za Tursku

Luka Žorić Damir Markota (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/10
23.09.2013.
u 19:00

Damir Markota nema klub, ali ima ponuda: – Nije od Cedevite – kazao nam je

I taj je dan trebalo dočekati, da se čeka u redu za potpis nekoga od košarkaških reprezentativaca. I to je stečevina četvrtog mjesta na EP-u. Prvih 40 poklonika košarke koji su se javili na Adidasovu Facebook-stranicu imalo je pravo druženja s Lukom Žorićem i Damirom Markotom u trgovini u Ilici 28. Žora i Šveđo potpisivali su se na majice i lopte, a s ponekim od poklonika podijelili su svoje dojmove s Eurobasketa.

– Pri povratku u Zagreb osjećali smo se prazno jer smo se vraćali praznih ruku, bez medalje, no već dan poslije lakše uviđam da smo napravili velik posao, a to mi govori i ovo druženje s fanovima – kazao je Markota, jedini reprezentativac koji se ovaj tjedan ne mora javiti na klupske pripreme jer, nažalost, nema klub.

No Šveđo nije zabrinut jer se nešto ovih dana kuha. Kaže da nije Cedevita, no ne otkriva ime kluba. Žorić pak vrlo dobro zna kamo ide, u ruke najboljem europskom treneru Željku Obradoviću.

– Bojan i ja smo, čini mi se, dobili još najviše slobodnih dana. Ja u Feneru imam prvi trening u subotu, Bojan mora biti u klubu dan prije, a isti dan, u petak, u Barceloni kreće Tomić. S obzirom na to da mijenjam klub i državu, ovi dragocjeni slobodni dani proteći će mi u skupljanju papirologije – ističe Žora.

Najmanje odmora imat će Ante Delaš koji se već danas mora javiti na pripreme Cedevite. No on je na Eurobasketu igrao samo 11 minuta.

>> Slovenci su potrošili 16 milijuna eura, a mi smo bili domaćini Eurobasketa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije