Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN VULIĆ:

Ispast će da mi Dalmatinci uvijek kmečimo, ali ovo nikome ne treba

Zoran Vulić
Marko Lukunic/PIXSELL
20.09.2015.
u 23:00

'Zaslužili smo bod, ali nam to nije dopušteno u jednoj korektnoj utakmici. Čini se kako danas nismo smjeli do boda.'

Zoran Vulić je djelovao jako razočaran. Što zbog čudne situacije oko izbora novog izbornika u kojoj je ostao poražen, tako i ove utakmice u kojoj je Split ostao bez bodova protiv Lokomotive (0:1). A onda je još u finišu utakmice - isključen.

- Utakmica je bila dobra i kvalitetna s obje strane, ali kriterij suđenja nije bio dobar. No, nema dvojbe, oba dva kartona Oremuša su bila opravdana. Tužno mi je da kao trener više moram razmišljati tko mi sudi, nego protiv koga igramo. Sada će ispasti da uvijek mi Dalmatinci nešto kmečimo, ali ovo nikome ne treba. U Hrvatskoj se igra dobar nogomet, ali moramo još nešto promijeniti da bi nam svima bilo bolje - rekao je Zoran Vulić pa dodao:

- Zaslužili smo bod, ali nam to nije dopušteno u jednoj korektnoj utakmici. Čini se kako danas nismo smjeli do boda.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Lokomotiva pobjedom zaključila najgore kolo u povijesti Prve HNL!

Komentara 38

Avatar petrolio
petrolio
08:35 21.09.2015.

ajde vuliću ne lupetaj, zabili ste si sami autogol i izgubili, a i sam si priznao da vam je igrač opravdano isključen! pa što onda hoćeš zaboga!??!

ED
europski dinamo
00:24 21.09.2015.

Vulic je imao jednu legendarnu izjavu nakon sto ih je Dinamo razbio na Maksimiru prije dosta godina kad je rekao: kako ces dobiti kad nam cisti penal nisu sudili. Inace tu utakmici hajduk nije sa loptom usao u 16 metara. Kmecavac..

GI
gismund
08:41 21.09.2015.

kakve veze ima sudac kad ste si sami zabili autogol?!? ili je sudac treba poništiti autogol tako da vama bude po volji? nevjerojatno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije