Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI NA MAKSIMIRU

Zoran Mamić: Hajduk nas ne može iznenaditi, idemo po finale

Zoran Mamić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
05.04.2016.
u 13:04

– Čeka nas drugo poluvrijeme, a naš je cilj potvrditi dobar rezultat iz prve utakmice i proći u finale Kupa. Imamo super rezultat iz prve utakmice, ali treba to potvrditi još jednom na terenu – rekao je trener modrih

Dinamo u srijedu (17.30) na Maksimiru igra uzvratnu utakmicu polufinala Kupa protiv Hajduka. Modri iz prve utakmice imaju 2:0 iz Splita, a dan uoči susreta trener Zoran Mamić poručio je kako se momčad neće opustiti.

– Čeka nas drugo poluvrijeme, a naš cilj je potvrditi dobar rezultat iz prve utakmice i proći u finale Kupa. Imamo super rezultat iz prve utakmice, ali treba to potvrditi još jednom na terenu – rekao je trener modrih pa nastavio o protivniku. 

– Hajduk ima dobrih pojedinaca, kao što su Vlašić, Sušić, Tudor i drugih koji mogu jednim potezom napraviti probleme, a igraju dobro i kao momčad. Ipak, mene interesira kako će izgledati moja momčad jer kada smo mi dobri, uz respekt prema svima, onda odlučujemo kako će završiti utakmica.

Modri u utakmicu ulaze s već poznatim problemima jer su izvan terena Pavičić, Goncalo, Pivarić  i Pjaca, ali dobra vijest jest što nema novih ozljeda.

Soudani se oporavio i konkurira za utakmicu kao i ostali – rekao je Mamić koji ne vjeruje da će se njegova momčad opustiti nakon 2:0 iz Splita.

– Opasnost uvijek postoji, ali svjesni smo važnosti utakmice i mislim da se to neće dogoditi. Igramo protiv Hajduka, što je uvijek posebno samo za sebe, igra se za plasman u finale Kupa i ne vjerujem da ćemo se opustiti.

Može li ih Hajduk nečime iznenaditi?

– Ma ne, predobro se međusobno poznajemo, tako da mislim kako između nas ne može biti nikakvih iznenađenja. Nema tu nekakvog čarobnog štapića, pa da netko izmisli nešto novo.

Trener Dinama za kraj je pozvao navijače na utakmicu.

– Vrijeme će biti dobro i vjerujem da će nas dosta navijača doći bodriti.

>> Burić: U posljednja dva derbija s Dinamom smo pokazali dva lica, a istina je negdje u sredini

Komentara 7

ZO
zoom
14:48 05.04.2016.

izvede li ovaj puta mamić najjači sastav (a ne kao zadnju tekmu na poljudu kad je izostavio fernandesa, soudanija i najboljeg stopera HNL-a sigallia), jasno je da hajduk nema šanse....

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
14:06 05.04.2016.

Pa dobro nemoj tako Zorane jer Hajduk može uvijek iznenaditi da zaigra sa 15. igrača na terenu ili da na terej ne dojde i napusti stadion što ustvari ne bi bilo prvi put iznenađenje.

MA
Matko13
14:28 05.04.2016.

1:4...HŽV

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije