Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostaje u upravnom odboru

Zoran Gobac: Ne želim se više boriti s vjetrenjačama

Zoran Gobac
Goran Stanzl
23.04.2010.
u 20:18

Glavni menadžer Zoran Gobac odlučio je da od 15. lipnja više neće biti glavni menadžer RK Croatia Osiguranja Zagreb, ali će ostati u Upravnom odboru kluba te se posvetiti poslovnim i privatnim obvezama.

Zoran Gobac je u posljednje vrijeme onako među recima najavljivao da će reducirati broj dužnosti koje obnaša u rukometu, a u petak je i najavio koju će ulogu napustiti.

- Odlučio sam da od 15. lipnja više ne obnašam ulogu glavnog menadžera u RK Croatia osiguranje. Nemam više ni vremena ni želje boriti se s vjetrenjačama. Dugo već sam sa sobom lomim oko te odluke - obznanio je, ipak iznenađujuće, Gobac.

Otkrio je razloge.

- Ne želim više imati u rukometu toliko funkcija, moram se više posvetiti svojim poslovnim obvezama i obitelji. U jednoj tvrtki u kojoj sam suvlasnik zaposleno je 370 ljudi, u drugoj 50. Obveza je to, a tvrtke traže sve veći angažman. Sport oduzima mnogo vremena, čovjek se mora dokazivati svaki dan, a svi lupaju po tebi. Izvan svake je pameti u kako lošim uvjetima radi naš klub koji je generator trofeja. Ne želim više biti operativac, ostat ću u klubu, bit ću aktivan u Izvršnom odboru. Reorganizirat ćemo klupski ustroj i nastaviti.

Gobac kaže i kako je odlazak s dužnosti glavnog mendžera u klubu samo njegov prvi korak.

- Za četiri godine povući ću se sa svih dužnosti u rukometu!Što treba tumačiti da će bar do londonskih olimpijskih igara ostati aktivan kao dopredsjednik HRS-a i koordinator za muški rukomet.

Ključne riječi

Komentara 1

SK
skay
23:52 23.04.2010.

pa i vrime je jer ne može neki tamo predsjednik nekog klubaili repke bit eksponiraniji od samih igrača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije