Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povjerenik za sigurnost

Zoran Cvrk okrivio BBB-e: Talijani su im kupovali ulaznice, a ne HNS

Hrvatski navijači, neredi u Milanu
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
17.11.2014.
u 10:17

HNS će sigurno zbog ovoga platiti veliku kaznu, a samo zahvaljujući sreći, utakmica jučer nije prekinuta trajno

Ponašanje hrvatskih navijača u Milanu za vrijeme susreta između Italije i Hrvatske zgrozilo je talijanske medije koji su osudili incident i pišu kako takvim navijačima nije mjesto na tribinama.

U njihovim medijima navodi se kako je određena skupina namjerno pokušala isprovocirati prekid u znak protesta protiv vodstva HNS-a. A prenijeli su i izjavu Zorana Cvrka, povjerenika za sigurnost HNS-a koji je za sve okrivio Bad Blue Boyse.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

– Oko tri stotine pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys došlo je na stadion u svojoj organizaciji. Oni nisu kupili ulaznice preko HNS-a i nisu došli s ostalim navijačima, a dobili su pomoć talijanskih kolega koji su im kupovali ulaznice, rekao Cvrk.

HNS će sigurno zbog ovoga platiti veliku kaznu, a samo zahvaljujući sreći utakmica jučer nije prekinuta trajno.

>>Svjetski mediji: Sramotna bakljada najradikalnijih hrvatskih navijača

>>Kovač: Ispričao sam se Talijanima, sram me je i stid

Komentara 128

CE
cenzura
10:31 17.11.2014.

Na snimkama i fotkama dobro se vide face ovih, neznam kojim bi ih imenom nazvao, likova te ih nije problem indetificirati. Na redu je pravosuđe! Zatvorske kazne i doživotna zabrana na bilo koji stadion!

DU
Deleted user
10:32 17.11.2014.

Hrvatska policija trebala bi im na granici prirediti veseli i srdacan docek.

KO
kontrasvegaisvakoga
10:37 17.11.2014.

ma kakvi bbb ovi oni...to je bagra sa imenom i prezimenom i jedino tako mogu i trebaju odgovarati. hrabrost im se i tako svodi na grupu, a kad svojim imenom stane pred sud, tek onda će kazne imati smisla. uostalom, hrabrost takve bagre se uvijek svodila na pripadnost nekoj grupi, a kad ih izdvojiš od grupe, vrijede poput popišanog opuška.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije