Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGOVORI U BEDNJI
Povratak na članak

Zoki Mamić sjeo za stol s obitelji Murić, ali Robert nije potpisao

Sve se više komplicira slučaj Murić, svakoga dana na površinu izlaze nove pojedinosti Dinamove borbe za spas nadarenoga španera iz Bednje.

Komentari 3

Avatar vaha
vaha
14:15 19.03.2014.

dudek i njegov tatek, u suradnji sa svojim stozerom u kojem su tetec i presvetli, su odlucili odbiti ponudu da mali dudek ostvari jednog dana pravi transfer - na kraju kad im sve propadne, buju se tetec i presvetli sam odmakli ("je dudek, em si si sam kriv…mi tu nis ne moremo kaj ne"), a dudek i njegov tatek buju do kraja zivota okapali vinograd...

VL
CA
canajrasim
17:28 19.03.2014.

Tako to izgleda kad otac odlucuje gdje ce sin igrati. Sve mi se cini da ce taj stopama tadica i mnogih drugih.

VL
VK
vječni krojf
16:26 23.03.2014.

Na kraju ce karijeru nastaviti u NK Bednja.Lijepo, da ce momak ipak ostati doma kod Jape i Mame.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.