Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALONOGOMETAŠICE

ŽNK Osijek neće nastupiti na Europskom prvenstvu, klub pokosila korona

Luka Stanzl/PIXSELL
01.12.2021.
u 12:00

Ekipa Osijeka se testirala uoči puta u Španjolsku kada su otkriveni pozitivni slučajevi, a prema pravilima u Hrvatskoj čitava momčad sada mora provesti u karanteni 14 dana.

Hrvatske malonogometne prvakinje, igračice Osijeka, neće sudjelovati na Europskom malonogometnom prvenstvu koje u četvrtak počinje u španjolskom gradu Lugu, jer su u ekipi otkrivena tri pozitivna slučaja na koronavirus.

Ekipa Osijeka se testirala uoči puta u Španjolsku kada su otkriveni pozitivni slučajevi, a prema pravilima u Hrvatskoj čitava momčad sada mora provesti u karanteni 14 dana.

ŽNK Osijek zbog toga nije otputovao u Lugo gdje je u četvrtak, u 20 sati, trebao igrati s domaćinom Pescados Rubén Burelom.

"Jučer su nas o tome obavijestili iz ŽNK Osijek. Tijekom srijede će biti poznat daljnji kalendar odigravanja turnira", rekla je Rocio Corral, glasnogovornica Burele u telefonskom razgovoru za Hinu.

Dodala je kako će se turnir nastaviti bez sudjelovanja hrvatskog predstavnika jer u ostalim ekipama nisu zabilježeni pozitivni slučajevi na koronavirus.

Na turniru, koji će trajati od 2. do 5. prosinca, sudjeluju i Normanočka (Rusija), Benfica (Portugal), Tesla Harkiv (Ukrajina) i Futsal Pescara (Italija).

ŽNK Osijek je prošle sezone osvojio hrvatsko prvenstvo čime je izborio nastup na Europskom malonogometnom prvenstvu za žene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije