Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upleo se Real

Znate li tko je Barceloni smjestio istragu u slučaju Neymar?

Neymar
Reuters (Ilustracija)
28.01.2014.
u 12:37

Perezu je sumnjivo bilo što je Neymarov transfer u Barcelonu službeno bio procijenjen na 56 milijuna eura, a odbijena je Realova ponuda od 80 milijuna eura

Španjolsku i dalje trese skandal vezan uz transfer Neymara u Barcelonu. Nakon što je utvrđeno da je vrijednost transfera znatno veća od one koju je katalonski klub prikazao, predsjednik Sandro Rosell bio je primoran podnijeti ostavku.

A nakon toga rasplele su se i neke druge stvari vezane uz taj slučaj. Naime, prema pisanju španjolskih medija, cijeli ovaj slučaj zapravo je pokrenuo madridski Real. Navodno je Barci smjestio predsjednik kraljevskog kluba Florentino Perez koji je pokrenuo privatnu istragu, a kada je shvatio da ima dobro uporište, prijavio je to nadležnim organima u Španjolskoj, što je pokrenulo pravu lavinu.

A Perezu je sumnjivo bilo što je Neymarov transfer u Barcelonu službeno bio procijenjen na 56 milijuna eura, a odbijena je Realova ponuda od 80 milijuna eura. Zbog toga je i krenuo u ovu akciju...

Ako se na kraju dokaže krivnja za sve nepravilnosti i malverzacije, pojedini ljudi iz Barcelone mogli bi završiti iza rešetaka, a klub bi mogao snositi sankcije.

>>Rosell zbog slučaja Neymar podnio ostavku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije