Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Išao u drugom smjeru

Znate li koji igrač Reala jedini nije slavio Ramosov pogodak?

Ronaldo
Foto: Screenshot
29.05.2014.
u 20:48

Ronaldo je dokazano veliki igrač, trenutačno najbolji na svijetu, ali ovakvi potezi uistinu su teško objašnjivi...

Zanimljiv video pojavio se na društvenim mrežama, a događaj na snimci datira s utakmice finala Lige prvaka između Reala i Atletica. Igrala se 93. minuta utakmice, Atletico je vodio, a Luka Modrić spremao se ubaciti loptu iz kuta. Njegov ubačaj otišao je u kazneni prostor, a Sergio Ramos zabio je spasonosni pogodak, kasnije se ispostavilo i vrijedan osvajanja 'decime'.

Svi Ramosovi suigrači potrčali su mu u zagrljaj, slavio se najvažniji pogodak sezone, ali jedan igrač ipak se nije radovao poput ostalih. Radi se o Cristianu Ronaldu, koji je ostao sam u kaznenom prostoru Atletica i koji je hodao u potpuno drugom smjeru.

S obzirom na to da je poznat po tome kako je veliki egoist, strani mediji raspisali su se da je vrlo vjerojatno da se nije veselio jer on nije zabio pogodak. Zanimljivo, i Ronaldo je u toj utakmici postigao pogodak, zabio je iz jedanaesterca za 4:1 kad je sve već bilo gotovo, ali proslavio ga je puno intenzivnije nego sve ostale.

Ronaldo je dokazano veliki igrač, trenutačno najbolji na svijetu, ali ovakvi potezi uistinu su teško objašnjivi...

>>Modrić je sve oduševio, a predsjedniku Perezu više nije žao što ga je doveo!

Komentara 16

RI
Rizlman
21:03 29.05.2014.

E i ?

JA
JackRussell
22:06 29.05.2014.

"strani mediji raspisali su se da je vrlo vjerojatno da se nije veselio jer on nije zabio pogodak"....ovo je stoti dokaz kakav ste vi novinari otrov...zamislite vi to, "mediji se raspisali da nije slavio gol jer on nije zabio", ma sigurno onda to mora biti istina. Ronaldo je više puta dokazao kako je veliki humanitarac, normalan čovjek, i daleko je kvalitetnija osoba nego novinari-klošari.

DU
Deleted user
22:15 29.05.2014.

Covjek je prvi podigao ruke u znak slavlja, pokupio loptu i rukom je napucao prema Ramosu. I? Sto se nije valjao po travi je znak narcisoidnosti. Treba pitati psihijatre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije