Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE PRESTRESNO

Znao je što slijedi: Xavi pokrio oči dok je Ramos izvodio penal

Sergio Ramos
Facebook
01.07.2013.
u 15:06

- Mislim da od ovog poraza ne treba raditi predstavu. Nismo roboti, već obični nogometaši - istaknuo je Ramos

Branič Reala i španjolske nogometne reprezentacije Sergio Ramos nije poznat po preciznosti kad je u pitanje pucanje na gol. Njegovi udarci u gornji kat tribina Santiago Bernabeua već su stvar tradicije, a da mu ne ide ni s bijele točke pokazao je i u finalu Kupa konfederacija protiv Brazila.

Nakon što je furiji dosuđen jedanaesterac, njemu je pripala čast da ga izvede iako vjerojatno ne bi ništa previše promijenio s obzirom da su domaćini već vodili 3:0. Suigrač i rival iz Barcelone, Xavi, pretpostavio je što slijedi pa se uhvatio za glavu i pokrio oči dok je Ramos izvodio kazneni udarac. Dobro da nije gledao...

- Mislim da od ovog poraza ne treba raditi predstavu. Nismo roboti, već obični nogometaši. Nismo mogli vječno pobijeđivati, ali također, ovaj poraz neće ništa bitno promijeniti u našoj momčadi. Bio je to jedan od onih dana kad puno toga ne polazi za nogom. Čestitke Brazilu, zaslužio je ovu pobjedu - rekao je Ramos.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije