Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOLI PROTIV DINAMA K.
Povratak na članak

Marko Rog prolazi teške dane u Napoliju, Ante Čačić se treba zabrinuti

Naš Domagoj Vida s Dinamom (nema šanse za prolaz dalje) stiže k Marku Rogu i Ivanu Striniću u Napulj.

Komentari 6

RI
rikavac
19:31 23.11.2016.

Rog mi je drag kao igrac i kao covjek ali su neki drugi krivci utjecali da prodaju Roga koji ce bojim se potonuti kao igrac i da ce njegova karijera bit pod upitnikom.

VL
MA
magnum2013
10:45 25.11.2016.

Nemogu vjerovati da je ovaj članak napisao Ozren Maršić. "Novinar" se zabrinuo za pojedine igrače i izbornika Čačića. Odjednom se na jugu pojavila briga za repku. Onu istu koju su nagradili fučkanjem na svojem stadionu. Iz ovog istog grada na kojem je osvanuo kukasti križ, a zbog tih istih ljudi nemamo pravo uživo biti na stadionima kad igra naša reprezentacija. Koliko zlobe u ovim ljudima.

VL
CU
cupus
22:05 23.11.2016.

Pa Ronaldinjo je bio na klupi u tim godinama...

VL
BU
Bubalamala
08:51 24.11.2016.

Nema brige za karijeru mladih nogometaša, važno je postići što bolju cijenu a novac se onda potroši na uvoz drugoklasnih nogometaša. To bi nas trebalo zabrinuti zbog budućnosti Hrvatskog nogometa !

VL
BR
balboa.rocky
08:13 29.11.2016.

Ma za Roga nema zime u reprezentaciji. Čačić se nema što brinuti dok god mali ima ugovor sa ćaćom a i on sam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.