Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bode Miller

Zločesti dečko od zvijezde tabloida do sportaša koji želi zlato

'Bronze medalist Bode Miller (R) of the U.S. stands on the podium applauded by gold medalist Didier Defago of Switzerland during the victory ceremony for the men\'s Alpine Skiing Downhill race of the
'MIKE SEGAR'
16.02.2010.
u 16:48

Bode Miller (32) tip je koji će pitanje hrvatskog novinara pristojno poslušati, zatim se šeretski nasmijati, okrenuti glavu i – otići u drugom smjeru. S obožavateljima će se fotografirati u hodu, padajući preko njih, a američkoj skijaškoj reprezentaciji poslati – ispisnicu.

– Neću valjda trijezan na start – bio je njegov legendarni komentar na uredbu reprezentacije da natjecatelji ne smiju piti alkohol uoči skijaških utrka.

Ima sve, novac, slavu, obožavateljice koje ga čekaju u redovima, a nedostaje mu jedino olimpijsko zlato. U spustu mu je bio vrlo blizu, na samo devet stotinki, no morao se zadovoljiti broncom.

– Zašto bih ja bio zvijezda na Igrama, to su ovdje svi. Pa i da se jedan od vas natječe, i on bi bio zvijezda – peckao je u svom stilu.

Razmišljao je o skidanju pancerica zauvijek, ali...

– Da je obična sezona, ostao bih kod kuće!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije