Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u sinju

Zlatni veslač Martin Sinković uplovio u bračnu luku

Martin Sinkovic Manuela Sinkovic
HVS
10.09.2013.
u 15:50

- Manuela mi je posljednjih godina bila važna podrška, i u sportskim uspjesima, i u životu općenito. Sretni smo što smo našu dugogodišnju vezu okrunili brakom - rekao je Sinković nakon sudbonosnog "da"

Drugo poluvrijeme proslave naslova svjetskog prvaka, osvojenog nedavno u Južnoj Koreji, zlatni veslački četverac na pariće imao je u Sinju, na svadbi svog najmlađeg člana - Martina Sinkovića (24). Na vjernost u dobru i zlu zakleo se 22-godišnjoj studentici prava, Manueli Kanaet.

- Manuela mi je posljednjih godina bila važna podrška, i u sportskim uspjesima, i u životu općenito. Sretni smo što smo našu dugogodišnju vezu okrunili brakom i to na fantastičnom svadbenom veselju sa 250 uzvanika. Zahvaljujem svima koji su uveličali naše slavlje, a posebnu zahvalu zaslužuje osoblje sinjskog hotela Alkar - rekaoje Martin.

Nepisano, ali često prakticirano pravilo o crkvenom vjenčanju na mladenkinu terenu, Martin je proširio i na svadbeno veselje u mladenkinu rodnom gradu. Dakako, to je bila i želja njegove izabranice:

- Martinu Sinj nije nepoznanica, često je dolazio na pripreme na Peruču. Kada smo se odlučili za brak, zaključili smo da bi bilo praktično organizirati i svadbu u Sinju. Doček svih gostiju bio je u mojem obiteljskom domu, potom vjenčanje u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske i svadbena večera u hotelu Alkar. Sve skupa bilo je predivno - pojasnila je Manuela.

Osim članova zlatnog četverca - brata Valenta Sinkovića, Damira Martina i Davida Šaina, svadbenom slavlju nazočili su i trener Nikola Bralić (također Sinjanin, iz Dicma), te legendarni slovenski olimpijac Iztok Čop i hrvatski reprezentativac Vitomir Čavrlj. Kumovi su bili Marco Franjul, veslač iz Pule, i Zrinka Koprčina, Manuelina prijateljica još od vrtićkih dana s kojom je kumstvo dogovorilia u osnovnoj školi. Na pitanje: tko je sljedeći iz čamca za odlazak pred oltar, Martin se našalio:

- Imate li lakše pitanje?

Prijatelji iz četverca Martinu su nakon vjenčanja veslima iznad glave priredili "hladovinu", kao znak da su mu ona neizbježna i u budućnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije