Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veslanje

Zlatni četverac i dalje bez sponzora: Nećemo šutjeti!

'10.04.2011., Zagreb, Jarun - Medjunarodna veslacka regata Croatia Open na jezeru Jarun.Dvojac Damir Martin i David Sain. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
10.04.2011.
u 19:09

Ovdje na Croatia Openu platili su nam hranu, ali i najavili da zbog toga nećemo imati za neke pripreme kasnije, kažu dečki.

Nakon pobjede u skifu Damira Martina, članovi zlatnog svjetskog četverca na pariće svoju su dominaciju na 28. međunarodnoj regati Croatia Open iskazali i u utrci dvojaca na pariće.

Braća Damir i Martin Sinković pobijedila su ispred svojih partnera iz četverca Damira Martina i Davida Šaina. Samo sat vremena poslije dečki su zaveslali zajedničkim snagama i s lakoćom pobijedili u utrci četveraca. I dok su glede konkurencije bili bezbrižni, dečke i dalje muči što su još bez sponzora.

– Oni kažu da traže, govore nam to već tri mjeseca, a još uvijek ništa. Nećemo raditi skandal, ali nećemo ni šutjeti – kazuje Valent Sinković.

– Oni žele glavnog sponzora Saveza, a mi želimo sponzora za naš čamac i zasad nitko nema ništa. Ovdje su nam platili hranu, ali su nam najavili da zbog toga nećemo imati za neke pripreme kasnije – dodao je Damir Sinković.

Nezadovoljan je i Srećko Šuk, direktor ove masovne regate (1000 veslača) s proračunom od 400.000 kuna, no njega muči održavanje i vođenje ŠRC Jarun.

– Od Grada smo dobili 100.000 kuna, a 50.000 kuna moramo platiti Holdingu zbog pružanja usluga u organizaciji regate, pa tako plaćamo i najam katamarana koji su kupljeni na ime troškova organizacije sportskih priredbi. Htjeli su nam naplatiti i 25.000 kuna za parking. (db)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije