Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZOSTAO

Šuker je bio ključna karika Ćirine momčadi, ali nije došao na sprovod legendarnog izbornika

Zagreb: Sportska elita okupila se na predstavljanju knjige Luke Modrića
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/25
16.02.2023.
u 09:36

Davor Šuker nije se pojavio među mnoštvom ljudi na sprovodu legendarnog Miroslava Blaževića

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena Davor Šuker nije viđen na komemoraciji i sprovodu Miroslava Ćire Blaževića. Zlatna kopačka na svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine bio je jedan od ključnih igrača kockastih u pohodu na svjetsku broncu i neizostavni član udarnih 11. Tijekom igračke karijere, rođeni Osječanin oduševljavao je javnost pogocima i nastupima za Hrvatsku, nakon toga je postao predsjednik HNS-a te član Izvršnog odbora Uefe.

16.12.2021., Zagreb - Kaptol Boutiqe, odrzana je premijera dokumentarnog filma Miroslav Ciro Blazevic - Nikad ispricina prica, autora Sabahudina Topalbecirevica. Davor Suker, Ciro Blazevic, Branko Miksa Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Na komemoraciji i sprovodu su se, među ostalima, pojavili njegovi nekadašnji igrači Zvonimir Boban, Igor Štimac, Aljoša Asanović i Robert Jarni, kao i brojni drugi Vatreni iz 1998. Štimac i Boban nisu mogli suspregnuti emocije te su pustili suzu tijekom govora Miroslava Blaževića mlađeg. 

Šuker i Ćiro posljednji put su se u javnosti vidjeli 16. prosinca 2021., na premijeri filma o Ćiri u Zagrebu. Šukera se rijetko može vidjeti u Hrvatskoj i uglavnom putuje od Madrida i Londona prema Las Vegasu koji je njegova omiljena destinacija. 

 

Komentara 9

ZE
zenga69
10:25 16.02.2023.

Prošlo je 20godina kako više neigra tj nezabija a proće još 120g.Takav golgeter se neće pojavit s ovih prostora.DAAAVOR ŠUKER

DU
Deleted user
10:33 16.02.2023.

Davor Suker zna zasto ga nije bilo,ne volim suditi,ali mi nije drago citati Las Vegas .

DU
Deleted user
11:26 16.02.2023.

Lako za Davora (makar njega nije stvorio Ćiro, a niti mu Boban "bio žrtva", već njegova maestralnost!), ali kako nije bio Maminjo? He, he, čeka se "konferencija za štampu".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije