Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatko Saračević:

Červar mora imati prednost - dok on govori, ostali bi trebali šutjeti! Vujović? O njemu ne želim pričati...

Zlatko Saračević
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
02.02.2017.
u 23:32

- Gledajući sve ono što je napravio, sve ono što Lino predstavlja, ali i ono što nas čeka, Europsko prvenstvo u Hrvatskoj, on je daleko ispred svih...

Legendarni rukometaš, a sada trener drugoligaša Dubrovnika, Zlatko Saračević, komentirao je posljednja zbivanja u hrvatskoj reprezentaciji te kazao kako je odluka HRS-a o otkazu izborniku Željku Babiću te njegovu stožeru logična i očekivana.

- Bih li napravio isto da sam u poziciji odlučivanja? Nasreću, nisam, ali ponovit ću da mi ova odluka logična. Pokazali smo svašta na ovom prvenstvu, da možemo igrati i jako dobro i katastrofalno, pa čak i da možemo igrati jako dobro i katastrofalno unutar jedne utakmice. No sve je to manje važno od ove posljednje dvije utakmice, koje smo morali dobiti - zaže Sarač za 24sata te dodaje:

-  Logično je da, ako odlazi izbornik, odlazi i cijeli njegov stožer. E sad, hoće li netko tko dođe uzeti Balića ili Metličića ili nekoga drugog ili trećeg, to je stvar i odluka tog novog izbornika.

Saračević još tvrdi kako je Lino Červar najbolje rješenje za mjesto izbornika.

- Gledajući sve ono što je napravio, sve ono što Lino predstavlja, ali i ono što nas čeka, Europsko prvenstvo u Hrvatskoj, on je daleko ispred svih. Jednostavno mora imati prednost, čak bih rekao da je situacija ovakva: dok Lino govori, svi ostali bi trebali šutjeti. Svojim znanjem i karizmom sposoban je ujediniti sve ljude uključene u taj projekt. A Slavko Goluža? Pitanje pomoćnika rješavat će izbornik, mora biti onako kako on odluči.

A o slovenskom izborniku Veselinu Vujoviću njegov bivši pomoćnik u PPD Zagrebu kratko kaže:

- Ništa! O njemu ne želim ništa pričati...

Komentara 7

SL
slivnevode
08:32 03.02.2017.

apsolutno se slažem sa saračevićem! znao mi je po nekad ići na živce sa svojim bosanskim humorom, ali odlično razumije igru. igrao sam i sam jedno vrijeme rukomet tako da ga još bolje razumijem. svaka mu čast za komentar o vujoviću! vjerujte saraču,on ga bolje pozna još od igračkih dana....

ŠI
Šilo
09:14 03.02.2017.

Hrvatski rukomet su stvarali naši treneri na tome treba i ostati.

RU
RUKOMET333
00:38 05.02.2017.

pa zar nije cervaru jedne godine pobijegla cijela ekipa u makedoniji, ili? samo vuja,, jer njegovi igraci trebaju da imaju m... a ne ja...a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije