Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EOO:
Povratak na članak

Kocijančiču novi predsjednički mandat, Mateša ponovno u Izvršnom odboru

Hrvatski olimpijski odbor sklopio je i novi iznimno važan ugovor - o partnerstvu s EOO-ovim EU-uredom u Bruxellesu, preko kojeg će mu biti olakšano participiranje i u EU-fondovima.

Komentari 3

DH
dalibor.hren
11:31 26.11.2017.

Je li ovaj Mateša doživotni predsjednik HOO, ili još i koju godinu duže?

VL
KU
kupatilo
13:06 25.11.2017.

Mateša lupeta o HNS i nogometu.Jos nam je to jedino u ostalo.Zele lesinari injeg unistiti na sve moguce nacine oa da nam bude na sramotu kao i košarka.Nije mi nekad jasan ni narod koji ne štiti svetinju jer nije nogomet samo Davor Šuker ili Mamic.Nogomet smo svi mi i stitimo ga od Mateša Jovanovica Maleša i slicnih.Bice nam inace ko i sa kosarkom ili jos nekim sportovima.

VL
CI
cinbenik
06:26 25.11.2017.

Matesa je bio premijer u vladi stranke opasnih namjera,koja je optizena za zlocinacko udruzivanje.....Vjerovatno on toga i nesjeca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.