Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HOO-A

Zlatko Mateša ima 71 godinu, ali i dalje niže uspjehe

Zlatko Mateša
Foto: Privatni album
1/2
19.10.2020.
u 21:14

Uz podatak da već 36 godina jednom tjedno igra vaterpolo, a više od 50 godina jedan dan u tjednu rezerviran mu je za rekreativni "hakl" (mali nogomet), 71-ogodišnji predsjednik HOO-a u šestom mandatu nastavlja osvajati i odličja u zrakoplovnim letovima.

Nakon što je u petak otvorio konferencijski dio porečkog Sport Festa aktualnostima i iznova iskazanim optimizmom na temu održavanja Olimpijskih igara u Tokiju (u ljeto 2021. godine), predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša u sportskom je, štoviše, i natjecateljskom duhu završio trodnevni boravak u Istri.

Na zrakoplovnom Alpe - Jadran prvenstvu, u organizaciji Aerokluba Vrsar na prostorima zračne luke tog istarskog gradića, Mateša je u svojoj ultralakoj letjelici osvojio drugo mjesto u pojedinačnoj kategoriji discipline precizno slijetanje. Uz  srebrnu kolajnu s prigodnim pokalom za doprvaka, što je osvojio i prije dvije godine, čelnik HOO-a ovom se prigodom okitio i srebrom u ukupnom redoslijedu.  

Uz podatak da već 36 godina jednom tjedno igra vaterpolo, a više od 50 godina jedan dan u tjednu rezerviran mu je za rekreativni "hakl" (mali nogomet), 71-ogodišnji predsjednik HOO-a u šestom mandatu nastavlja osvajati i odličja u zrakoplovnim letovima. I to - u međunarodnoj konkurenciji kao član AK Vrsar. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:19 19.10.2020.

I sjedi u nadzornim odborima i prima novce ...za sto...za nista.....itd

LA
laurasarajan
22:24 19.10.2020.

Odi u penziju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije