Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Ostali sportovi

Zlatko Mateša ima 71 godinu, ali i dalje niže uspjehe

Uz podatak da već 36 godina jednom tjedno igra vaterpolo, a više od 50 godina jedan dan u tjednu rezerviran mu je za rekreativni "hakl" (mali nogomet), 71-ogodišnji predsjednik HOO-a u šestom mandatu nastavlja osvajati i odličja u zrakoplovnim letovima.
19. listopada 2020. u 21:14 2 komentara 305 prikaza
Zlatko Mateša
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/2

Nakon što je u petak otvorio konferencijski dio porečkog Sport Festa aktualnostima i iznova iskazanim optimizmom na temu održavanja Olimpijskih igara u Tokiju (u ljeto 2021. godine), predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša u sportskom je, štoviše, i natjecateljskom duhu završio trodnevni boravak u Istri.

Ivica i Janica Kostelić VELIKI INTERVJU Ivica Kostelić: Užasno je što su mojoj sestri učinili u Supetru, ta je ljaga teško izbrisiva

Na zrakoplovnom Alpe - Jadran prvenstvu, u organizaciji Aerokluba Vrsar na prostorima zračne luke tog istarskog gradića, Mateša je u svojoj ultralakoj letjelici osvojio drugo mjesto u pojedinačnoj kategoriji discipline precizno slijetanje. Uz  srebrnu kolajnu s prigodnim pokalom za doprvaka, što je osvojio i prije dvije godine, čelnik HOO-a ovom se prigodom okitio i srebrom u ukupnom redoslijedu.  

Pregled na Maksimiru Jesu li pretjerali? VIDEO Ljudi zgroženi ponašanjem redara prema djeci na Maksimiru: Ovo je logor!

Uz podatak da već 36 godina jednom tjedno igra vaterpolo, a više od 50 godina jedan dan u tjednu rezerviran mu je za rekreativni "hakl" (mali nogomet), 71-ogodišnji predsjednik HOO-a u šestom mandatu nastavlja osvajati i odličja u zrakoplovnim letovima. I to - u međunarodnoj konkurenciji kao član AK Vrsar. 

auti nedopušteni
Razgovarali smo s čovjekom koji je dovezao Smart na Susak: Jedno me najviše zasmetalo...
Hrvatski Telekom
Prijenos signala
HT ima optičku infrastrukturu koja pokriva udaljenost od Zemlje do Mjeseca