Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi angažman

Zlatko Kranjčar preuzima Al Ahli

Zlatko Kranjčar
Marko Prpic/PIXSELL
10.02.2015.
u 09:04

Sa sobom povesti Deverića ili Mlinarića.

Iako se proteklih dana pričalo kako je Zlatko Kranjčar jedan od kandidata za nasljednika Igora Tudora na klupi Hajduka, čini se da od toga ipak neće biti ništa. Popularni Cico odabrao je drugu destinaciju i preuzeo katarski Al Ahli.

Kranjčar je iz Pariza otputovao u Perzijski zaljev gdje bi u petak trebao debitirati protiv Al Gharafa. Na klupi svog novog kluba Cico će naslijediti češkog trenera Milana Mačalu koji je klub ostavio na sredini ljestvice.

Inače, Al Ahli je najstariji nogometni klub u Kataru, osnovan je 1950. godine. Kranjčar bi navodno sa sobom u Katar mogao povesti i nekog od hrvatskih trenera. Navodno bi jedan od dvojca Marko Mlinarić i Stjepan Deverić trebao preuzeti mladu momčad katarskog kluba Al Ahli.

>> Cico se vraća u Iran: Vodi olimpijsku vrstu

Komentara 2

MA
Mar...anac
16:31 10.02.2015.

Barem ce dobiti placeno a u Hajduku bi dobio figu

Avatar sinke_zg
sinke_zg
15:27 10.02.2015.

Tu mu je i mjesto....nije za drugo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije