Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov trener

Zlatko Kranjčar nije zadovoljan učinkom napadača plavih

Zlatko Kranjčar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
02.08.2016.
u 15:30

Dinamo je ove sezone u prvih pet utakmica upisao četiri pobjede i remi. Postigli su 11 pogodaka, što je 2,2 po utakmici

Zlatko Kranjčar već tjednima, još od priprema u Moravskim toplicama, priziva jednog raspoloženog golgetera. Trener Dinama najčešće koristi formacije s tri napadača (centarfor i dva krilna igrača), no za sada nije zadovoljan njihovim učinkom. Točnije, Zlatko Kranjčar nezadovoljan je njihovom realizacijom.

Dinamo je ove sezone u prvih pet utakmica upisao četiri pobjede i remi. Postigli su 11 pogodaka, što je 2,2 po utakmici. Što, priznat ćete, i nije tako loše. Posebice kada su tri (od pet) dvoboja bili s europskim predznakom. A tu se uvijek igra malo opreznije, pogotovo u prvim utakmicama...

Ni Dinamovi napadači u dosadašnjem periodu nisu bili baš toliko neraspoloženi. Od 11 modrih golova oni su ih postigli šest. Po dva Armin Hodžić, El Arbi Hilal Soudani i Marko Pjaca, u listu strijelaca još se nisu upisali Junior Fernandes i Angelo Henriquez .

Zoran Mamić proteklih godina nije imao problema s napadačima. Što o temi napadača plavih misli Tomo Šokota pročitajte na portalu Goal.

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:47 02.08.2016.

Ni mi nismo njegovim... Neka se lagano pakira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije