Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Zlatko Horvat: Igramo dobro, a bodova nigdje

PPD Zagreb - Kielce
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
30.11.2016.
u 21:10

Igramo dobro u posljednje vrijeme, ali nemamo sreće. Da smo barem ovako igrali na početku sezone protiv slabijih suparnika, sada bismo sigurno imali koji bod više – rekao je Zlatko Horvat, kapetan PPD Zagreba.

Rukometaši PPD Zagreba nemaju vremena za odmor. U nedjelju su igrali elitnu skupinu Lige prvaka u Kielceu, a već u četvrtak u zagrebačku Arenu dolazi RN Löwen.

– Igramo dobro u posljednje vrijeme, ali nemamo sreće. Da smo barem ovako igrali na početku sezone protiv slabijih suparnika, sada bismo sigurno imali koji bod više – rekao je Zlatko Horvat, kapetan PPD Zagreba.

U goste dolazi momčad koja je u gostima pobijedila Vardar i Kielce...

– To su činjenice. Kao što je i činjenica da nikad u povijesti nismo pobijedili RN Löwen u Zagrebu. Ali te nas činjenice ne plaše. Vjerujem u svoju momčad i vjerujem da možemo odigrati jednu dobru utakmicu i da možemo iznenaditi. Nakon što su Celjani u dvije utakmice protiv Meškova osvojili dva boda, red je da i mi negdje osvojimo neplanirane bodove kad smo već izgubili one planirane na gostovanju u Kristianstadu i Celju – rekao je Silvio Ivandija, trener PPD Zagreba.

Ovo je posljednja utakmica elitne skupine Lige prvaka ove godine. Nastavak je u veljači 2017.

– Znam da je u četvrtak radni dan, ali bilo bi dobro kada bi došlo što više gledatelja. Pomoć s tribina dobro će nam doći. Svi koji su nas gledali u zadnje vrijeme sigurno nisu razočarani. Jer, nitko nas nije nadigrao, a bili smo blizu osvajanja bodova i u Frankfurtu protiv Löwena i u Kielceu. Samo nas sreća nekako zaobilazi – istaknuo je Horvat.

Ivandiju malo zabrinjava lošija forma braće Vujić, Stefana i Igora, ali i Luke Šebetića.

– Istina, ovaj trojac morao bi pružiti više. Pogotovo Luka koji igra dobro, ali samo na trenutke. Protiv Löwena nam treba što više raspoloženih igrača. Jasno, morat ćemo svoje pogreške svesti na minimum jer njemačka momčad itekako dobro trči kontre i polukontre. Što se tiče igračkog kadra, vidjet ćemo hoće li Dobrivoje Marković biti spreman za četvrtak. U nedjelju u Kielceu nije mogao igrati zbog bolova u leđima – zaključio je Ivandija.

Danas u Kristianstadu igraju domaćin i Meškov. Za “plinare” bi bilo idealno da Bjelorusi osvoje oba boda. U suprotnom će se zakomplicirati stvari u skupini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije