Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK ZA VEČERNJI

Zlatko Dalić: Priznajem da sam pogriješio, nakon očeve smrti nisam trebao voditi utakmicu

15.06.2022.
u 08:32

– Mi smo svoj cilj u njoj već ostvarili: ostat ćemo u elitnoj skupini i biti u prvom potu kvalifikacija za EP. A sad, kada nam se otvara šansa za prvo mjesto u skupini, ja sam za to da pokušamo otići do kraja.

Komentara 3

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:46 15.06.2022.

Naravno da je nisi trebao voditi. Pogotovo iz razloga što su ti dežurni kritičari " to uzeli kao olakotnu okolnost ". Pretpostavljam da će tražiti tvoju smjenu jer je Engleska izgubila od Mađarske. Jedino ti možeš za to biti kriv.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
11:22 15.06.2022.

Hrvatski momci i izbornik su puni hrvatskog nacionalnog naboja. Hvala im za to. Tko to ne voli neka pati. Svaka vam čast.

Avatar javorko
javorko
08:56 15.06.2022.

Dalicu kada ti ne biras igrace ni taktiku onda ispadne dobro tj kada se Modricu ne da raditi tvoj posao onda je loše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?