Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGOVORIO O BUDUĆNOSTI
Povratak na članak

Zlatko Dalić otkrio: Jedna stvar me smeta, to baš i nije normalno

- Sljedeći tjedan ću razgovarati s predsjednikom Šukerom, nakon toga donijet ću odluku što i kako dalje. Moram razgovarati i s igračima. Ne treba oko toga raditi nikakvu dramu ja sam samo iznio svoj stav.

Komentari 51

AG
Agricola
14:23 29.07.2018.

Volio bih da se jednog dana pojavi neki novinar koji bi izbornika pitao pitanja o nogometu. Mene bi recimo zanimalo zašto Vida igra lijevog a Lovren desnog stopera kad Vida cijeli život igra na desnoj strani obrani (stopera ili beka) a Lovren može igrati jednako dobro na obje pozicije i čak je u karijeri više igrao lijevog nego desnog stopera. Ja bih volio čuti odgovor na to pitanje, ali na žalost, živim u d ržavi u kojoj nogomet nikog ne zanima, nego ih zan ima tko pjeva na dočeku, tko je koga i kako ošišao, žena kojeg igrača je više razotkrila stražnjicu na instagramu, što o dočeku misli nekakva veljača-trećerazredna glumica, i slične stvari koje nemaju veze s igrom. Čak je i Pletikosa rekao da je naš najveći problem otvaranje igre s 5 metara na Vidinu lijevu nogu, gdje nam svaki suparnik odmah igra presing čim se to dogodi. I zato bih volio čuti odgovor izbornika na to pitanje.

VL
KA
kacavenda
15:55 29.07.2018.

bravo dalicu

VL
PP
pp
17:11 29.07.2018.

Naprijed Hrvatska. Bez osvrtanja idemo naprijed. Neka pati koga smeta. Mi idemo naprijed.

VL
PP
pp
17:07 29.07.2018.

Bravo Daliću! Ajmo po zlato 2020.!!

VL
PP
pp
17:04 29.07.2018.

Ovih jadnih Jugovića mi je baš žao. Guslaju li ga guslaju, a uzalud ...

VL
PP
plavac plavi
20:08 29.07.2018.

Aktivirala se komentatorska udbo-srpska falanga!!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
16:08 29.07.2018.

Zlatkec, beži dok moreš !!! Ima nas dost kaj te bi voljeli vidjet kak dugoročno rješenje al nakon prve lošije tekme te budeju razapeli....ne zato kaj buš momčad krivo postavil neg zato kaj si Hrvat iz BiH, kaj si bil omotan hrvatskom trobojnicom, kaj si Marka pozval vu Varaždin, kaj si popeval isključivo hrv. popevke....

VL
PI
pinkec
23:38 29.07.2018.

Izgleda, ima ih puno koji pate... Ne mrem im pomoc, neka pati koga smeta, mi budeno prvaci svijeta, a vec sada smo prvi u srcima svim!

VL
KE
kentie
02:51 30.07.2018.

ima tu dosta pitanja, naravno...recimo npr. bilo je evidentno u tri zadnje utakmice uključujući i finale, da je u sredini naše obrane-bloka bio propuh..tko je trebao zatvarati? Brozović..ok, on je dobar tehničar, ali fin i meki igrač..tu je trebao biti Badelj, koji je robustan i bez pardona na centru ruši srednjeg napadača protivnika...a Brozović dopuštao Čeriševu da protutnji i zabije, pa onda Henderson i faul na 20 m i Trripier zabija kroz oči i uši Šubi i na poslijetku: Griezman: i on protutnji kroz sredinu, Broz ga "frajerski" počkali, sudac slobodni i mi sebi gol...opet 1:0 po treći puta....onda izbornik čeka da Perišić "proradi" u svakoj tekmi; skupi i preskupi luksuz; kad se samo sjetim kako je, u finalu, dva "mrtvaca" upropastio..majke ti mile..Didija je trebalo sačekati taktičko iznenađenje u finalu; Badelj zadni vezni i na lijevom krilu Krama....za početak srečanja....poslije su mogli uljetit i Broz i PErišić...ali znatno poslije....

VL
KE
kentie
03:02 30.07.2018.

ljudi malo ga pretjeraste...pa izbornik Dalić je napravio fantastične rezultate...med toa, malo je falija u finalu..previše je dava intervjua kom god se htilo i snilo..pa sam se pita' kad ovaj spava i vježba ekipu? Kad je stani-pani, kad je Hanibal ante portas, il finale grande, a zlatna kugla na rukohvat -neopisivo i nestvarno...onda me nema novinarima na dispoziciji i rukohvat i ljuti omlet na žaru ni u najluđim snovima, jer nemam vremena....spavam otvorenih očiju, po sto puta gledam snimke svih tekmi Francuzića i dumam ko blesav kak ću zaskočit Didija..i iznenadit ga...i ko će biti killer tricolora..., umjesto tega i iznad svega, mi u prvom polčasu prdnuli na rosu bosu i plavokosu...e pa jbg Draž i Blažžž...

VL
KD
Knez Drpimir
18:34 29.07.2018.

Danas sam isao kupiti mlijeko al sam odustao jer medju svim ovim “kaj Dalic veli, jede, misli” clancima nisam nasao onaj u kojem bira izmedju Vindije, Dukata ili Tonke.

VL
GU
guloreta
18:49 29.07.2018.

Poceo je srat, ako ti se idi idi ako ti se ostaje ostaje. Sad si ti nasao ispravljat krivnu drinu.

VL
DI
Diesel
17:55 29.07.2018.

Malo dosadan sam sa sobom? Lik ima jos dvije godine ugovor i nema potrebe nigdje zuriti.

VL
GU
guloreta
18:57 29.07.2018.

Ajde otiđi više, Arabija i druge velesile žudno čekaju....bosanske nesposobnjake ... prvo ces javiti tati u medjugorje

VL
Avatar fekunagu
fekunagu
19:12 29.07.2018.

haha Zar je stvarno netko mislio da ce se ovaj bosanski mediokritet povuci sa ovog parazitnog mjesta. Odlazi isto kao što ministar Ugroza daje neopozivu ostavku Naravno uz pateticne poruke... A ofca glupasta i sve puši.....

VL
GB
goran.brodsky.3
19:05 29.07.2018.

I ti češ za koji mjesec doći na svoje mjesto:trener sedmorazrednog kluba iz Kuvajta.Nije u šoldima sve. Uzmi što ti nudi HNS jer veće novce nečeš nigdje, nikada i ni od koga dobiti.A onda će te i HNS odbaciti

VL
Avatar fekunagu
fekunagu
19:13 29.07.2018.

Ovih jadnih bosnjara mi je baš žao. Guslaju li ga guslaju, a uzalud ...--zapravo bi naslov trebao biti ..kockoglavi hercegovci i kamenjarske bosancine svojataju Hrvatsku..tako da je jasnije o cemu se zapravo radi u ovoj fašistickoj borbi.

VL
DU
Deleted user
17:11 29.07.2018.

Široki je vrlo zainteresiran, NK Zrinjski malo manje, ne znam kako Dodik stoji s repkom republikesrpske, on je donedavno nudio Ćiri mjesto izbornika pa ako nije popunjeno..

VL
DU
Deleted user
17:11 29.07.2018.

Široki je vrlo zainteresiran, NK Zrinjski malo manje, ne znam kako Dodik stoji s repkom republikesrpske, on je donedavno nudio Ćiri mjesto izbornika pa ako nije popunjeno..

VL
DU
Deleted user
15:54 29.07.2018.

Opet ovaj demagog i populist Dalić puna mu usta Hrvatske.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.