Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA VIJEST
Povratak na članak

Zlatko Dalić ostaje hrvatski izbornik do 2026., produžio je ugovor s HNS-om

"Zlatko Dalić je ispunio apsolutno sve ciljeve koji su pred njega postavljeni u ovih pet i pol godina, a pritom je na svjetskim prvenstvima u Rusiji i Kataru potpisao dva veličanstvena dostignuća i predvodio Hrvatsku do srebrne i brončane medalje", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Komentari 4

DU
Deleted user
12:32 18.03.2023.

I kad je zadovoljstvo poduprto sa lijepim i bezbrižnim novcima, eto sreće, kud li veće. Zaslužio je to Zlatko i neka još revnije moli Krunicu i svjedoči naš hrvatski bitak. Čestitam Zlatku i želim pobjedu na Ligi nacija, barem polufinale na EURU i još jedan finale 2026 na Mundijalu!

VL
Avatar Bobiii
Bobiii
16:03 18.03.2023.

Bravo Zlatko, legendo! Nemoj se ljutiti na kritičare i ja sam bio jedan od njih. Navijači kao navijači,dokazao si svima sa dvije svjetske medalje da si zaslužio doživotni ugovor.

VL
FR
fraca
16:33 18.03.2023.

Boljeg nemamo.

VL
BL
blackeder2022
19:13 18.03.2023.

Karmine igre hrvatske nogometne reprezentacije u režiji prodavaća magle nevidovitog Daleta,nažalist , mazohizam se nastavlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.