Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA
Povratak na članak

Zlatko Dalić: Nisam zadovoljan, ne smijemo onako primiti gol

- Nisam zadovoljan rezultatom. Odlučivat ćemo o sebi u zadnjem kolu i dat ćemo sve od sebe da se plasiramo na Euro - rekao je Dalić

Komentari 32

NI
niccholas
06:53 14.10.2019.

Boze moj, zasto toliko negativnih komentara. Umjesto da smo sretni sto imamo velikog gospodina Zlatka Dalica za selektora i vrsnu reprezentaciju mi ih ponizavamo i kritiziramo. Zalosno jako zalosno. Engleska TV je prenosila utakmicu i svi su rekli da je bio OCITI FAUL. Bravo VATRENI BRAVO Gdin. DALICU.

VL
KU
Kultura
07:00 14.10.2019.

Ovi koji pljuju za njih je i srebro u Moskvi neuspjeh.

VL
Avatar southman
southman
07:38 14.10.2019.

I sad je Dalić kriv što nam je lopov iz nizozemske ukrao pobjedu ?? Za 100 g. nam ne bi dali gol osim na onaj način i još u zadnjim sekundama prvog poluvremena. Njih podiglp a nas stislo.

VL
JU
juma
11:03 14.10.2019.

Moglo je bolje ali je i ovako dobro. Praktično smo 95% na Euru, a tu će se karte iznova dijeliti. Da se ne plasiramo trebali bi izgubiti na Rujevici i Madjarska pobijediti Walles u gostima. Vjerovatnost za oba rezultata nije veća od 5%.

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
07:58 14.10.2019.

Više me brine Lukina ozljeda nego rezultat.

VL
DI
Dingo
07:22 14.10.2019.

Onog trenutka kada koncepcija igre se počne vrtiti da ne primiš gol sve ide k vragu! Nogomet funkcionira tako da pobjeđuje onaj koji zabije više golova. Uostalom ako igramo tako da se štedimo nakon našeg vodstva i prepuštamo inicijativu protivniku "da se više otvori" gdje su kontre, gdje su opasnosti po protivnika da ipak nema kompletnu slobodu u napadu da radi što hoće. Iako posjed izgleda mrak neprestanim dodavanjima u zadnjoj i prema zadnjoj liniji samo prizivamo njihove napadače bliže i u priliku da presjeku koju loptu. Ne znam možda je stvarno Dalić genije pa još isprobava formacije, taktike i igrače za EP, ali sa ovakvim "away" rezultatom gdje smo samo jednom u gostima odigrali kako spada u novom formatu EP teško da imamo šanse. Uspjeli smo kako izgleda u ovako "lakoj" skupini izgubiti status nositelja u EP, ako se uopće kvalificiramo (to ipak mi je teško vjerovati da mogu zajebati, ali igra ne ulijeva povjerenje).

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
00:25 14.10.2019.

Nije problem u primljenom golu nego u anemičnoj igri u 2.poluvremenu bez udarca u okvir i spašavanja tog jednog boda. Umjesto da mo im nakon prvog zabili još dva gola i riješili utakmicu usmjesto kukavičkog povlačenja. A na Rujevici ćemo strepiti do zadnje minute i MOŽDA se plasirati. I to se ne događa prvi puta od kada vodiš repku nego je postala praksa...dakle problem je u tebi.

VL
DM
drazen.muhvic
10:14 14.10.2019.

Hoće li jedna knjiga i o ovoj tekmi i vrhunaravnoj taktici spremljenoj za protivnika?

VL
VL
vladek
06:50 14.10.2019.

Perišića čim prije u penziju,ima puno boljih od njega.On je dao šta je dao

VL
ŠE
šeka
03:43 14.10.2019.

daliću sjedni 1.

VL
IN
inox14
06:40 14.10.2019.

Daliću imaš sve reference da jednog dana budeš trener Hajduka. Povedi panjine Lovrena i Vidu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.