Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi Hrvatske
Povratak na članak

Zlatko Dalić komentirao nove igrače i istaknuo što je naš cilj!

- Nisam ja ni očekivao neku ljepoticu, odigrali smo koliko smo mogli u ovom trenutku.

Komentari 15

Avatar nula
nula
23:10 06.09.2018.

Dobro smo prosli. Sa 7 anonimaca ....

VL
KE
kentie
01:45 07.09.2018.

ma dobro je to izgledalo, jako dobro...nije bilo loše, mladi momci su imali malo tremu, ali vidi se već sada da su klase...bravo...ona akcija prije našeg gola izgledala je kao da je izvode prekaljeni reprezentativci...i na kraju predivan gol po mjeri....sve je ispalo lijepo i gospodski....na travnjaku se vidlo koliko nas rešpektiraju kao viceprvake svijeta....fantastično....idemo dalje..za svoj gušt ću pustit taj video, meni najbolji za SP....

VL
BU
Bubalamala
07:52 07.09.2018.

Ovaj puta je lijeva strana bila bolja od desne.Na desnoj strani su nas probijali kak su htjeli, dok su Perišić i Barišić dobro branili lijevu stranu !

VL
ON
ON
11:08 07.09.2018.

Dečki su se trudili,dali ono šta su mogli.Uvoditi mlade je OK,ali ne odjednom sedam.To je preoptimistično,a za nove igrače jako teško.

VL
DM
drago.miota
07:35 07.09.2018.

od novih samo Mitrovič i Barišič zaslužuju novi poziv!!!! ostalo velika nula Jedvaj,Milič,pogotovo Livaja Santini,ako je za njih ovo proba onda je završila treba iči sa provjerenim igračima anjih postupno ubacivat a Kova puno trke korist mala mora biti malo smireniji i previše povratnih lopti od njega se očekuje dubinske lopte(kad bude imao kome)

VL
KA
kajinx
00:18 07.09.2018.

tripun, čitaj novine, gledaj prenose utakmica Europskih liga.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
06:52 07.09.2018.

Na svjetskom smo igrali za sve Hrvate a juče malo i za one druge da i oni dođu na svoje 😁

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.