Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZBORNIK

Zlatko Dalić sprema rez: Zvijezda Hrvatske seli na klupu?!

Hrvatska trenirala u Kijevu
Foto: Igor Kralj/Pixsell
09.10.2017.
u 07:48

Hrvatski izbornik u proteklih 30-ak sati puno je razgovarao s igračima i obavio jedan trening.

Zlatko Dalić u ponedjeljak će protiv Ukrajine debitirati na klupi hrvatske nogometne reprezentacije. 

U svom kratkom mandatu Dalić nije mogao puno toga promijeniti tako da je u Kijevu ipak sve – na igračima. Hrvatski izbornik u proteklih 30-ak sati puno je razgovarao s igračima i obavio jedan trening. Nakon njega riješeno je pitanje Marija Mandžukića koji će zaigrati u Kijevu. Napadač Juventusa još je jednom odlučio "stisnuti zube" te se staviti na raspolaganje reprezentaciji. No, kakvu ćemo Hrvatsku gledati u Kijevu? To je veliko pitanje, piše Goal.

Hrvatska trenirala u Kijevu
1/14

Čini se kako Dalić najviše dvoji oko – Ivana Rakitića ! Veznjak Barcelone u posljednje vrijeme, barem u kockastom dresu, ne igra u velikoj formi, pa bi u Kijevu mogao krenuti s klupe! Početni sastav Hrvatske sigurno će doživjeti dvije promjene u odnosu na utakmicu s Finskom; u prvih 11 vraćaju se Dejan Lovren (umjesto Mitrovića) i Milan Badelj (umjesto Brozovića). No, promjena bi moglo biti još.

U opciji 'bez Rakitića' naši bi nogometaši mogli zaigrati u sustavu 4-2-3-1, gdje bi središnjicu terena držali Badelj i Modrić, ispred njih djelovali Rog, Kramarić i Perišić, a u špici usamljen bio Mandžukić. Hrvatska bi u sustavu ' s Rakitićem' zaigrala u 4-3-3 formaciji ; a tu bi u veznoj liniji zaigrali Rakitić, Badelj i Modrić, a napadačku trojku sačinjavali Kramarić, Mandžukić i Perišić. Sve je i dalje otvoreno; Dalić se tako najviše lomi oko – Rakitića...

Hrvatska bez Rakitića (4-2-3-1): Subašić – Vrsaljko, Lovren, Vida, Pivarić – Badelj, Modrić – Rog, Kramarić, Perišić – Mandžukić.

Hrvatska s Rakitićem (4-3-3): Subašić – Vrsaljko, Lovren, Vida, Pivarić – Rakitić, Badelj, Modrić – Kramarić, Mandžukić, Perišić.

Treba li Rakitić protiv Ukrajine krenuti od prve minute ili na klupi?

Komentara 98

Avatar dado26
dado26
08:52 09.10.2017.

Uništili smo kult i ponos reprezentacije. Pitate se zašto Raketić ili ostali loše igra u reprezentaciji? Sasvim jednostavno. Kovača prebili na parkingu. Kuču od Raketića gdje ljetuje sa obitelj sasuli sa kamenjima. Mamića prebili i upucali. I na kraju krajevava da su mamićeva prčija i da su to čak i zaslužili. Igraći se moraju pitat tko je sljedeći sa obitelj na redu? I sad ti igraj. To je jedna stvar da se moraju bojati nasilja druga stvar je zagađena atmosfera u društvu putem medija pod parolom "Dabogda izgubili sve" Stanković drži govor mržnje prema igračima i reprezentaciji. A treča stvar je organizirani kriminal koji radi na šteti reprezentacije da joj se oduzmu bodovi ili da dobije kazne kao igranje bez publike. A većina nas puši te priče iz ljevičarski medija.

PU
puniša
09:08 09.10.2017.

pobjeda moja Hrvatske. Kada je najteže uvijek na braniku domovine

DU
Deleted user
08:18 09.10.2017.

Raketa za reprezentaciju nije dobro odigrao ni jednu jedinu utakmicu u zadnju godinu i pol. Madžukić može igrati ali u momčadi koja s lakoćom daje golove, dakle ako oko sebe ima dva tri igrača kojima nije problem pogoditi gol .. Naša reprezentacija nije takva momčad i trebalo je i njega posjesti na klupu. Uz to evidentno je da ni on u reprezentaciji ne trči kao u klubu. Pivarić nikad nije ni bio igrač za reprezentaciju, dobru napadačku rolu protiv Finske odigrao je na račun Perišića a u obrani je direktni krivac za gol kao i u bezbroj slučajeva do sada. Vrsaljko je slijedeći koji je po ne znam kojem kriteriju u ekipi ... Bili se već jednom moglo primijeniti pravilo da u rep. nema igrača koji su klupske rezerve. Neka igraju dečki koji kontinuirano igraju pa taman to bila HNL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije