Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Zlatko Dalić: Ispričavam se navijačima, nismo ovo očekivali

Osijek: Hrvatska protiv Austrije u nogometnoj utakmici Lige nacija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
03.06.2022.
u 23:10

- Moramo pokazati karakter, ne smijemo pasti. Nismo očekivali ovaj poraz. Dečki su bili na odmoru, a sada se vratili. No, svima je tako, nije samo nama. Sada moramo pokazati karakter.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je neugodni poraz od Austrije (3:0) na početku novog ciklusa Lige nacija u Osijeku.

>> Pogledajte konferenciju za medije Zlatka Dalića

- Težak poraz, čestitam Austriji na pobjedi. Ispričavam se svim navijačima koji su došli na utakmicu. U prvih pola sata smo bili dosta dobri, dok smo imali snage - rekao je Dalić i dodao:

- Nakon gola smo pali energetski, psihički i fizički. Nemoć, loša utakmica nakon što su oni poveli. Moramo sada tražiti povratak u ove tri utakmice. Znao sam da će biti teško.

Je li ga Austrija iznenadila?

- Sve smo znali kako oni igraju, visoki presing i agresija.

Slijedi nam Francuska na Poljudu.

- Moramo pokazati karakter, ne smijemo pasti. Nismo očekivali ovaj poraz. Dečki su bili na odmoru, a sada se vratili. No, svima je tako, nije samo nama. Sada moramo pokazati karakter.

Komentara 40

KJ
kjlćllk
23:48 03.06.2022.

Nije problem ovaj poraz nego mismo pobijedili niti jednu ozbiljnu reprezentaciju već skoro četiri godine. Potjerao je Kalinića, Rebića, izgubio Rakitića... glavni krivac je za slučaj gdje smo skoro izgubili Sosu, strepili smo u najlakšoj skupini kvalifikacija, ne europskom prvenstvu pobijedili smo samo Škotsku u četiri utakmice. Mislim što reći još dodatno, on stavlja iscrpljenog Modrića u 38. godini protiv Austrije kod kuće da mu opet spašava guzicu. Forsira Vlašića koji ne može u prvih 11 dinama a kamoli reprezentacije, a da ne pričam da dopušta Vlašiću onakav govor tijela i javne izjave koje stvaraju nered u javni prostor. Naslikava se okolo već četiri godine, niti jednu riječ nisam čuo u četiri godine da je rekao da nemamo pošten stadion niti kamp. Trebamo vrhunskog izbornika, najviše klase, to košta ali inače se nemamo čemu nadati u Kataru.

BE
bezvrijedanyugodinar
23:22 03.06.2022.

Mogli smo slutiti da će tako biti, kad ideš bez Luke, Oršića i Livakovića😥

TH
than
23:18 03.06.2022.

A što si očekivao ? Da će se nakloniti vice prvacima sviejta i reći, vi ste Bogovi evo trpajte nas, a kasnije očekujemo vaše autograme ?!?!? A u ponedjeljak nam dolaze Francuzi da liječe svoje frustracije od poraza protiv Danaca. I poprilično sam siguran da će doći u najjačem sastavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije