Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
momčad za LP

Zlatan pozvao Becksa: Želiš li trofeje, dođi u PSG

David Beckham
Pixsell
26.11.2012.
u 20:02

– David će imati mnogo ponuda, ali u Parizu je vrlo uzbudljiv nogometni projekt – poručio je Ibra Becksu

PSG-ova zvijezda Zlatan Ibrahimović pozvao je Davida Beckhama da mu se pridruži u Parizu. Nekadašnji engleski kapetan igrat će 1. prosinca posljednju utakmicu za LA Galaxy, a potom će odlučiti o nastavku karijere.

– David će imati mnogo ponuda, ali u Parizu je vrlo uzbudljiv nogometni projekt. Želi li osvajati trofeje, može nam se pridružiti. S momčadi koja se stvara, u sljedeće dvije sezone mogli bismo osvojiti Ligu prvaka – kaže Ibrahimović.

Komentara 1

NI
Nini istrijan
20:19 26.11.2012.

Ono sto Zlatan nije rekao je da je Ronaldo na putu u PSG. PSG je ponudio 100 mil. eura i prema francuskoj radiostanici RMC je uhvacena poruka sa Ronaldovog telefona gdje on u razgovoru kaze: Radije idem u PSG nego sto cu produziti sa Realom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije