Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neukusno

Zlatan Ibrahimović suigraču dao nevjerojatan nadimak i opet pretjerao!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
21.05.2016.
u 09:05

Sljedeće sezone Ibra će nadimke smišljati u nekom drugom klubu, ali još nije poznato kojem.

Zlatan Ibrahimović uskoro će napustiti PSG i karijeru nastaviti u nekom drugom klubu, a razdoblje koje je proveo u Parizu pamtit će po golovima, trofejima i zafrkancijama. Švedski napadač bio je glavni u svlačionici, što je cijelo vrijeme pokazivao, šalio se, pa čak i rugao svima, a ponekad nije znao naći granicu.

Bilo je tako i s Kevinom Trappom, vratarom koji je na vratima PSG-a 'smijenio' Ibrina prijatelja Sirigua. Tada mu je Ibra nadjenuo nevjerojatan nadimak, nazvao ga je Adolf Hitler, po ozloglašenom nacističkom vođi.

Ibrahimović je to smatrao smiješnim i sve češće koristio taj nadimak pa su ga i suigrači prihvatili.

"Trapp je Nijemac, a Ibra mu je dao nadimak Adolf. Kada Zlatan za nešto procjeni da je dobra šala i kada krene s ponavljanjima iste, kao i u kaznenom prostoru, ništa ga ne može zaustaviti. Tako su novog PSG-ovog golmana zvali Adolf sve češće. Šveđanin u cijeloj priči nije morao imati zlobnu namjeru, već se sve može shvatiti kao manjak edukacije ili kao želju da se pomogne Salvatoreu, koji je završio na klupi", piše o ovom slučaju L'Equipe.

Sljedeće sezone Ibra će nadimke smišljati u nekom drugom klubu, ali još nije poznato kojem.

Komentara 11

JZ
joe-zg
09:14 21.05.2016.

Momak zna igrati nogomet, ali zbog manjka kulture i ophođenja s ljudima nitko ga ne voli i kao takav ostati će tako obilježen

DM
drazen.muhvic
09:08 21.05.2016.

Vic o Šveđanima Muji i Hasi...

CH
Changi
10:41 21.05.2016.

Da Svedjanin...Tesko mi je reci Bosanac..oni su dobri ljudi kojih se ovaj umisljeni bolesnik stidi...Ali ako je on Svedjanin onda je Bosna - Svedska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije