Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napustio manchester

Zlatan Ibrahimović potpisao ugovor s novim klubom!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.03.2018.
u 20:56

LA Galaxy spada među najcjenjenije i najstarije američke nogometne klubove koji je pet puta bio MLS prvakom

Švedska superzvijezda Zlatan Ibrahimović potpisao je dvogodišnji ugovor za američku momčad  Los Angeles Galaxy, tvrdi postaja ESPN, dok je njegov sadašnji klub Manchester United objavio "trenutni sporazumni raskid ugovora" s Ibrom. 

Prema toj TV-postaji, Ibrahimovićev ugovor bit će službeno obznanjen tijekom vikenda, a navodna vrijednost ugovora je tri milijuna dolara. 

Ibrahimović (36) je bio igrač Manchester Uniteda, ali je teže ozlijedio koljeno dan nakon Božića i tek se nedavno vratio punom treningu.Za United je igrao 53 utakmice i postigao 29 golova, ali je nedavno i trener slavne momčadi Jose Mourinho priznao da Ibrahimović više neće igrati za Manchester United.

U prebogatoj karijeri , koju je započeo u Malmou 1999. godine, igrao je za  Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, AC Milan i Paris St Germain, odakle je prošle sezone kao slobodni igrač stigao među "crvene vragove". 

LA Galaxy spada među najcjenjenije i najstarije američke nogometne klubove koji je pet puta bio MLS prvakom, a Ibrahimovića će dočekati kapetan i bivši reprezentativac Engleske Ashley Cole te meksička braća Jonathan i Giovanni dos Santos.  

Komentara 1

DH
dalibor.hren
08:40 23.03.2018.

Oni su najstariji po godinama igrača iz momčadi. Za LA Galaxy još igraju Zico, Jusuf Hatunić, a pred potpisom ugovora je i Moca Vukotić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije