Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švedska zvijezda

Zlatan Ibrahimović postao vlasnik Hammarbyja

Zlatan Ibrahimović - statua
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
27.11.2019.
u 12:06

Ibrahimović je nedavno objavio da odlazi iz američkog kluba Los Angeles Galaxy. Nakon toga je talijanski prvoligaš Milan ponudio Šveđaninu angažman na šest mjeseci, uz opciju produljenja na godinu i pol za šest milijuna eura

Švedska nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović postao je vlasnik švedskog prvoligaša Hammarbyja, potvrdio je stockholmski klub u srijedu na svojoj web stranici. 

Hammarby je ove sezone treća momčad švedskog nogometnog prvenstva i igrat će kvalifikacije za Europsku ligu sljedeće sezone.

Zlatan Ibrahimović - statua
1/5

- Ovo je sve novo za nas, ali naravno vrlo uzbudljivo. Čini se da je dobro vrijeme, jer imamo jako dobru mladu momčad i igrat ćemo u Europi sljedeće godine. Nevjerojatno je da imamo osobu s takvom karizmom i strašću prema ovom klubu kao što je Zlatan Ibrahimović - rekao je predsjednik Hammarbyja Richard von Yxkull.

U razgovoru za švedske novine "Aftonbladet", Ibrahimović je objasnio da će pomoći Hammarbyju da postane najbolji klub u Skandinaviji.

Prema njegovim riječima, klub ima fantastične navijače. Upitan hoće li i pomoći svom klubu svojim nogometnim vještinama na terenu, popularni nogometaš je odgovorio: "To se neće dogoditi."

Ibrahimović je nedavno objavio da odlazi iz američkog kluba Los Angeles Galaxy. Nakon toga je talijanski prvoligaš Milan ponudio Šveđaninu angažman na šest mjeseci, uz opciju produljenja na godinu i pol za šest milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nini istrijan
15:20 27.11.2019.

Nije postao vlasnik Hammarbya jer je to nemoguce za bilo koga.Naime pravila kluba su takva da 51% dionica imaju navijaci tj.clanovi kluba MFF a ostalih 49% su vlasnici AEG,investment grupa iz Los Angelesa koji posjeduje klub LA Galaxy u kojem je Ibra igrao. Znaci Ibra je kupio oko 1/4 sveukupnih dionica ! Ovo je bila vijest dana u Svedskoj i veliki sok za navijace kluba MFF i grada Malmöa koji je Ibrahimovicu nedavno otkrio bistu ispred stadiona.Sada on investira u jedan klub iz Stockholma i kaze da ga zeli napraviti najboljim klubom sjeverne Evrope sto je naravni imalo veliki odjek nezadovoljih navijaca MFF i gradjana Malmöa. To je isto kao sto bi bilo da je neka velika zvijezda Hajduka ivestirala i postala suvlasnik Dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije