Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan

Zlatan Ibrahimović pomaže Anti Rebiću i ostalima

Ante Rebić
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
26.01.2020.
u 00:19

Rebić na najbolji način iskorištava pozitivni zamah. U odličnom je fizičkom i psihičkom stanju – rekao je trener Pioli

Ante Rebić nakon nešto manje od pola godine napokon je proradio u Milanu. Nakon što se u prvih devet nastupa nijednom nije ubilježio u strijelce te dobivao minutažu na kapaljku, hrvatski reprezentativac se u protekla dva kola prometnuo u glavnog junaka posrnulog talijanskog giganta.

Kao i protiv Udinesea kada je zabio dva ključna pogotka, Rebić je protiv Brescie ponovno bio džoker s klupe Stefana Piolija zabivši jedini gol na utakmici.

– Rebić na najbolji način iskorištava pozitivni zamah. U odličnom je fizičkom i psihičkom stanju. Baš je u odličnoj formi i daje velik doprinos momčadi. Treba nastaviti ovako, kao i svi ostali u momčadi jer možemo i moramo igrati čak i bolje nego u posljednjih nekoliko utakmica – rekao je trener Pioli.

Dolazak Ibre očito je pozitivno utjecao na Antu. I sam Pioli, koji je rekao da je Ibra “dar s neba”, istaknuo je da Šveđanin puno pomaže napadačima i na terenu i izvan njega.

Nije ovaj pozitivni efekt ni iznenađenje jer, kad god je Rebić bio okružen ljudima s pobjedničkim mentalitetom, njegove igre nisu razočarale. Dva robusna ‘balkanca’ u crveno-crnom će, čini se, biti glavni aduti u borbi za plasman u Europu.

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivanbalic
06:15 26.01.2020.

Normalno je to gdje god dodje Ibrahimovic Bog nogometa,on stvara takvu atmosferu,i uljeva hrabrost svojim suigracima,da oni jednostavno igraju u nekom transu,jer on je Bog,a uz njega svi su sveci,a nasem Rebicu,ne treba puno,jer on je klasa,i vrlo skroman,od niceg zabija golove,samomu treba jaka podrska,a upravo je to Ibrahimovic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije