Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠIO REKORD

Ibrahimović pokazao da zna biti skroman baš kad to nije trebao biti

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL
05.10.2015.
u 12:16

'Bilo je dobro. Bila je to bitna utakmica, a mi smo pobijedili. U isto sam vrijeme srušio i rekord tako da je to bila lijepa večer.'

Zlatan Ibrahimović se s dva pogotka protiv Marseillea (2:1) upisao u povijesne knjige PSG-a. Švedski je napadač postao najbolji strijelac kluba u povijesti, a sa 110 je pogodaka nadmašio Portugalca Pauletu koji je zabio njih 109.

- Bilo je dobro. Bila je to bitna utakmica, a mi smo pobijedili. U isto sam vrijeme srušio i rekord tako da je to bila lijepa večer. Ostat će mi u lijepom sjećanju. Ja već nekoliko godina s PSG-om stvaram povijest, tako da je ovo samo još jedna priča u nizu - rekao je vrlo skromno Ibrahimović, a oglasio se i Pauleta osobnom porukom velikom napadaču francuskog prvaka:

- Ti si netko kome se divim, tako da ti čestitam. Sretan sam što je igrač poput tebe iznad mene. Svi su rekordi tu da se ruše, ja sam bio sretan kad sam srušio rekord Dominiquea Rocheteaa i znao sam da će netko jednoga dana biti bolji i od mene. Oduševljen sam što si to bio baš ti, jedan od trojice najboljih igrača današnjice.

Naravno, dvojac na koji je mislio da se nalazi uz Ibrahimovića su Messi i Ronaldo.

>> Ibrahimović postao najbolji strijelac u povijesti PSG-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije