Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Zlatan Ibrahimović operiran, trebao bi biti spreman za početak nove sezone

Zlatan Ibrahimovic File Photo
Niall Carson/PA Images/PIXSELL
18.06.2021.
u 23:45

Prema medicinskim procjenama s terena će izbivati ​​dva mjeseca, što znači da će najvjerojatnije biti spreman za početak nove sezone u Serie A krajem kolovoza.

Švedski nogometni majstor Zlatan Ibrahimović (39) uspješno je operirao koljeno zbog čega je propustio nastup na Europskom nogometnom prvenstvu.

Njegov klub je objavio kako je operacija meniskusa bila uspješna i kako je švedski napadač odmah započeo rehabilitaciju.

- Ibrahimović je podvrgnut artroskopiji lijevog koljena, a operacija je bila uspješna, Zlatan će odmah započeti proces rehabilitacije - priopćio je milanski klub.

Ibrahimović se ozlijedio u susretu protiv Juventusa početkom svibnja.

Prema medicinskim procjenama s terena će izbivati ​​dva mjeseca, što znači da će najvjerojatnije biti spreman za početak nove sezone u Serie A krajem kolovoza.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
06:54 19.06.2021.

Sa 40 na leđima, a još je car. Ali nije Ćaleta!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije