Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUČIO IZBORNIKU

Zlatan Ibrahimović odbio otići u Tursku na prijateljsku utakmicu

Zlatan Ibrahimović
Slavko Midzor/PIXSELL
21.03.2016.
u 23:30

Švedska je na EURU u skupini E sa Irskom, Belgijom i Italijom, dok je Turska u skupini s Hrvatskom.

Kapetan švedske reprezentacije Zlatan Ibrahimović odlučio je ne putovati u Tursku gdje će Šveđani 25. ožujka odigrati prijateljsku utakmicu u Antalyji s domaćinom Turskom.

Ibrahimović (34) je najveća švedska zvijezda i on je s 11 golova u deset kvalifikacijskih susreta najzaslužniji što će Švedska igrati na EURU.

- Ponudio sam mu izbor, a on je odlučio propustiti dvoboj. Rekao mi je da želi zadržati svoju dobru formu u PSG-u jer ga čekaju ogledi Lige prvaka. Možemo i bez njega - kazao je švedski izbornik Erik Hamren, koji je dodao kao nije zabrinut trenutnom sigurnosnom  situacijom u Turskoj koji potresaju samoubilački napadi.

- Turci su nam garantirali sigurnost, poslali su nam detaljne planove glede sigurnosti i nemam razloga da im ne vjerujem.

Švedska je na EURU u skupini E sa Irskom, Belgijom i Italijom, dok je Turska u skupini s Hrvatskom.

>> Derbi Galatasaraya i Fenerbahčea odgođen zbog straha od terorističkog napada

Komentara 3

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
01:09 22.03.2016.

Da je nama slovencima Ibrahimovič uz Jokiča,Lazareviča, Cvijanoviča, Rajčeviča, Čauševiča kakav bi napad imeli i Kampl naravno fant da lopte deli onak praf.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije