Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK SKANDAL

Zlatan Ibrahimović napao suigrača, potukli su se na treningu!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
27.04.2016.
u 18:20

'Rabiot je zadirkivao Ibrahimovića, kao što to i obično radi, no Šveđanin ovaj put nije na to odgovarao. Ubrzo je je sve eskaliralo.'

Iako su osvojili već dva trofeja ove sezone u Francuskoj, u Paris Saint Germainu tenzije su, čini se, iznimno visoke. Naime, na treningu su se potukli Adrien Rabiot i Zlatan Ibrahimović, tvrdi L'Equipe.

"Rabiot je zadirkivao Ibrahimovića, kao što to i obično radi, no Šveđanin ovaj put nije na to odgovarao. Ubrzo je je sve eskaliralo pa je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba", piše ugledni francuski dnevnik.

Na kraju je navodno morao intervenirati Thiago Silva i razdvajati sukobljene strane.

>> 'Što će nam Zlatan Ibrahimović, prestar je'

Komentara 10

DU
Deleted user
19:24 27.04.2016.

Ibra prije svega majmun pa onda čovjek

BJ
Bjelovar112
18:35 27.04.2016.

pamet mu se pomutila sto koristi on ? kao igrac sve ok ali brate ponasanje i karakter nula . razumio bi da je u utakmici protiv protivnickog igraca

UF
ufrm
19:27 27.04.2016.

UFC karirijera uvijek postoji ko opcija :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije