Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švedska protiv Irske

Zlatan Ibrahimović: Ja sam više od legende

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
13.06.2016.
u 13:55

Dominiram gdje god igram, nema sumnje u to. Ja sam veoma pozitivan i osjećam se snažno. Ovdje sam da se zabavljam.

Reprezentacija Švedske svoju će prvu utakmicu ovog nogometnog prvenstva odigrati danas protiv Irske, na Stade de Franceu u redovima Šveđana bit će i Zlatan Ibrahimović, njihov najveći adut koji je i najavio utakmicu.

- Ja sam više od legende, a ova legenda može dati još mnogo. Dominiram gdje god igram, nema sumnje u to. Ja sam veoma pozitivan i osjećam se snažno. Ovdje sam da se zabavljam - rekao je Zlatan i prokomentirao svoj odlazak u Manchester United.

- Što se tiče transfera u Manchester United, nema ništa novo. Još uvijek ne mogu reći ništa o mojoj budućnosti, a jedino što mogu sada reći je da sam sretan što ću igrati za novu momčad. Igranje nogometa me čini veoma sretnim - zaključio je Ibrahimović.

>> Evo zašto Zlatan Ibrahimović ne želi otići na Old Trafford

>> Ibrahimović bi do početka Eura trebao potpisati za United!

Komentara 6

CV
cvitusa17
14:16 13.06.2016.

Dečko, da si dobar, dobar si 👍👍 ali pusti druge da te hvale.

MH
mrtav-hladan
17:36 13.06.2016.

Dobar si zlatane dobarrrrr i kobili triba dobar ....

Avatar megatronman
megatronman
21:08 13.06.2016.

Q.I. ispod 100.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije